ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γονείς προσοχή!!! Βιντεοπαιχνίδι με τον Αντίχριστο!!! [video]

Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό. Κυκλοφορεί (και στην Ελληνική αγορά) παιχνίδι (videogame) με το όνομα...
 «LUCIUS SON OF THE DEVIL».
Για εσάς που αναρωτιέστε ποια είναι η υπόθεση, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα μικρό αγόρι μαθαίνει σε ηλικία 8 ετών ότι είναι ο γιος του Διαβόλου (!), κατόπιν εμφάνισης του τελευταίου, ο οποίος ενημερώνει το παιδί πως έχει αποστολή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟN KOΣΜΟ.
Πώς θα το κάνει αυτό; Εξολοθρεύοντας αρχικά τους οικείους του και κατόπιν τους πάντες που στέκονται εμπόδια στα σχέδια του Σατανά για Παγκόσμια Κυριαρχία!!!
Μας προκαλεί ανατριχίλα, αποστροφή και τρόμο πως το συγκεκριμένο παιχνίδι κυκλοφορεί παγκοσμίως για να μας…διασκεδάσει(!), ενώ περιέχει πάμπολλα σατανιστικά μηνύματα, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο!

Πολλοί σύμβουλοι οικογενειών, συνέστησαν προσοχή στους γονείς (ειδικά) ανήλικων παιδιών για την επικινδυνότητα που μπορεί να έχει ένα τέτοιο παιχνίδι. Μάλιστα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συμβουλεύουν να παρακολουθούν την δραστηριότητα των παιδιών τους σε ότι αφορά τα βιντεοπαιχνίδια.
Δείτε το βίντεο:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: