ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Μπάγερν - Άρσεναλ 0-2 (video)


Η Άρσεναλ επικράτησε 2-0 μέσα στο Μόναχο της Μπάγερν αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Βαυαροί είχαν τον αέρα της νίκης και της εμφάνισης από το πρώτο ματς αλλά οι Λονδρέζοι τους τον…
έκοψαν από νωρίς, με το γκολ του Ζιρού στο 3΄. Ο Κοσιελνί στο 85΄έκανε το 2-0 και το ματς πήρε «φωτιά» αλλά οι «κανονιέρηδες» δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ το τρίτο γκολ που θα τους έδινε μία απίστευτη πρόκριση.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για την Άρσεναλ, όταν μόλις στο 3ο λεπτό ο Ροσίτσκι βρήκε δεξιά μέσα στην περιοχή τον Γουόλκοτ, αυτό έκανε το γύρισμα και ο Ζιρού από πολύ κοντά δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Μπάγερν προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, ωστόσο τόσο το σουτ του Κρόος, όσο και αυτό του Γκουστάβο δεν βρήκαν στόχο.
Οι γηπεδούχοι είχαν την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους και με την συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα ο Κρόος είχε μια πολύ καλή στιγμή, με τη μπάλα όμως να καταλήγει στην αγκαλιά του Φαμπιάνσκι. Οι Βαυαροί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και απείλησαν ξανά με τον Μίλερ στο 31’. Ή Άρσεναλ από την πλευρά της προσπάθησε να κτυπήσει στην κόντρα, αλλά μέχρι το φινάλε δεν του πρώτου μέρους δεν άλλαξε, με το 0-1 να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Πολύ δυνατά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν, απειλώντας με τον Ρόμπεν στο 47’ και με το εξαιρετικό μακρινό σουτ του Κρόος ένα λεπτό αργότερα. Οι Λονδρέζοι από την πλευρά του είχαν ένα σουτ με το Ζιρού στο 54’ και λίγο αργότερα είδαν τον επόπτη να σταματά λανθασμένα για οφσάιντ τον Γουόλκοτ.

Η ομάδα του Γιουπ Χάινκες συνέχισε να κυριαρχεί με τον Μίλερ από τη δεξιά πλευρά να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να απειλήσουν κυρίως με μακρινά σουτ. Η μεγαλύτερη στιγμή πάντως για τους γηπεδούχους ήρθε στο 67’ όταν ο Ρόμπεν νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Φαμπιάνσκι.
Οι «κανονιέρηδες» έφτασαν από την πλευρά τους πολύ κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 79’, αλλά ο Ζερβίνιο δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Ότι δεν πέτυχε πάντως ο Ιβοριανός επιθετικός το έκανε επτά λεπτά αργότερα ο Κοσιελνί, ο οποίος με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Καθόρλα έκανε το 2-0 και έβαλε…. φωτιά στα τελευταία λεπτά του ματς! Στα οποία ωστόσο δεν άλλαξε κάτι, με το τελικό 2-0 να στέλνει τη Μπάγερν στα προημιτελικά και την Άρσεναλ… σπίτι της.

Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνες, Λουίζ Γκουστάβο, Μίλερ, Κρόος (81’ Τίμοστσουκ), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (73’ Γκόμεζ)

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (72’ Ζερβίνιο), Καθόρλα, Ροσίτσκι, Γουόλκοτ (72’ Τσάμπερλεϊν), Ζιρού
szólj hozzá: B0-2A www.fasthighlights.com 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: