ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σήμερα η κηδεία του Αθανάσιου Νάκου!

Σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου του Β' αντιπρόεδρου της Βουλής, βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.
Η σoρός του Θανάση Νάκου θα εκτίθεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό από τις 09:30 το πρωί.
Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Κέντρο Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «Δος Ημίν Σήμερον» (ΑΡ. ΛΟΓ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 267/ 296063- 06).

Ο Θανάσης Νάκος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο ιδιωτικό θεραπευτήριο Υγεία, όπου, συμφωνα με την οικογένεια, είχε υποβληθεί στις 26 Φεβρουαρίου σε προγραμματισμένη, έναν μήνα νωρίτερα, χειρουργική επέμβαση by pass και αλλαγής βαλβίδας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το θεραπευτήριο Υγεία, «ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας Αθανάσιος Νάκος κατέληξε σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ από αναπνευστική ανεπάρκεια».

Πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον του εκλιπόντος συνδέουν την έκβαση της υγείας του με τη χρονική διάρκεια της επέμβασης, που έφτασε τις εννέα ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ, όπως υποστηρίζουν, το σύνηθες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν να διερευνηθούν όλοι οι πιθανοί λόγοι που μπορεί να οδήγησαν στην απώλεια του ανθρώπου τους, πατέρα δύο παιδιών.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: