ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Χάνει στα χαρτιά το ματς η ΑΕΚ!!!


 

Ένα τρομακτικό σενάριο δημιούργησε για την ΑΕΚ ο πανηγυρισμός του Γιώργου Κατίδη, σύμφωνα με το οποίο θα μπορούσε μέχρι και να χάσει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τη Βέροια.
Βάσει άρθρου της ΕΠΟ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μηδενιστεί η Ένωση! 

Συγκεκριμένα στο άρθρο 23, παράγραφος 1 του πειθαρχικού κώδικα της Ομοσπονδίας που αναφέρεται στον ρατσισμό, προβλέπεται ποινή πέντε αγωνιστικών για τον παίκτη και απώλεια του αγώνα για την ομάδα του, σε περίπτωση που η ενέργειά του χαρακτηριστεί από τον αθλητικό δικαστή «ρατσιστική ή περιφρονητική».

«Οποιοσδήποτε δημόσια μειώνει, μεροληπτεί κατά ή αμαυρώνει οποιονδήποτε με τρόπο δυσφημιστικό εξαιτίας της φυλής, του χρώματος, της γλώσσας, της θρησκείας ή της εθνοτικής του προελεύσεως ή διαπράξει οποιαδήποτε άλλη ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη, θα τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών τουλάχιστον».
«Εάν αξιωματούχοι ή ποδοσφαιριστές ομάδας διαπράξουν ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη, όπως περιγράφεται στην παράγραφο 1 του παρόντος, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας και η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή (20-80.000 ευρώ)» Άρθρο 23, παρ. 2 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ.

Προκλητικός πανηγυρισμός από Κατίδη...(video)

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κατίδης για τον ναζιστικό χαιρετισμό του! (video) 

sports-data
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΤΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: