ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Αυτή είναι η 20χρονη που έσφαξε ο βοσκός στους Φιλιάτες [φωτο]

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα από την άγρια δολοφονία της 20χρονης φοιτήτριας στους Φιλιάτες η οποία έπεσε νεκρή στην πλατεία του χωριού όταν...
της επιτέθηκε με μαχαίρι, σφάζοντάς την, 25χρονος βοσκός που… εξοργίστηκε επειδή η άτυχη κοπέλα δεν ενέδιδε στις ασφυκτικές πιέσεις του να συνάψει σχέση μαζί του.
O 25χρονος είχε στήσει ενέδρα στην 20χρονη στην καφετέρια που έπινε τον καφέ της. Οταν εκείνη αρνήθηκε να μπει στο μαύρο αγροτικό του 4Χ4, αυτός με ένα μαχαίρι κατέβηκε και την έσφαξε καταφέρνοντάς της 35 μαχαιριές.
Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη «οι θανατηφόρες κακώσεις ήταν στο λαιμό, ενώ στο θώρακα είχε μαχαιριές και από μπροστά αλλά και από πίσω. Ο δράστης έβαλε όλη του τη δύναμη στο μαχαίρι, το οποίο εισχώρησε μέχρι και την σπονδυλική στήλη …».
Αγανακτισμένοι κάτοικοι του χωριού το μεσημέρι προσπάθησαν να εισβάλλουν στο αστυνομικό μέγαρο της περιοχής όπου είχε μεταφερθεί ο δράστης για την ανάκριση.

Ο Εισαγγελέας άσκησε στον δολοφόνο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μάλιστα εξαιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας έξω από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, πήγε ο Εισαγγελέας εκεί αφού ήταν αδύνατη η μεταφορά του.
Η κηδεία του αδικοχαμένου κοριτσιού έγινε την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο Γαρδίκι της Θεσπρωτίας ενώ κανείς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς έγινε αυτό το φρικτό έγκλημα.

ΣΟΚ: ''Την σκότωσα στην καφετέρια γιατί με απέρριψε''!!!



fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: