ΣΙΝΕ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παράλληλη σχέση με την αδερφή της αποκάλυψε ο δολοφόνος της Φαίης!!!

Την παράλληλη σχέση με την αδερφή της Φαίης Μπλάχα αποκάλυψε στον ανακριτή ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος κατηγορείται για το θανάσιμο ξυλοδαρμό της 23χρονης.
Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου, ωστόσο, ο νεαρός κρυβόταν και τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές το πρωί της Τετάρτης.

Εν τω μεταξύ, οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβη στον ανακριτή ο δολοφόνος της άτυχης Φαίης μπορούν να προκαλέσουν μόνο οργή.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο πελάτης του στον ανακριτή ισχυρίστηκε ότι ήταν ατύχημα όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου.

Μάλιστα, ξεκινώντας την ιστορία από την αρχή αποκάλυψε λεπτομέρειες μιας νοσηρής κατάστασης με απόλυτο θύμα την άτυχη Φαίη.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι όταν γνώρισε την Φαίη έκανε παράλληλη σχέση με την 32χρονη αδερφή της η οποία ήταν παντρεμένη.

Υποστήριξε επίσης ότι όσο τα είχε με την Φαίη, η μεγάλη αδελφή της τον πίεζε να χωρίσει και εκείνη θα έπαιρνε διαζύγιο για να είναι μαζί.
Σύμφωνα πάντα με τον κατηγορούμενο, το βράδυ που έγινε το κακό, είχε αποκαλύψει τα πάντα στην Φαίη. Το θύμα, τον πήρε τηλέφωνο και ζήτησε να συναντηθούν για να του ζητήσει εξηγήσεις.

Λογομάχησαν και όπως λέει ο ίδιος αφού καυγάδισαν πολύ άσχημα εκείνη του επιτέθηκε και τον χαστούκισε.
Τότε, εκείνος απάντησε στο χαστούκι με χαστούκι και η κοπέλα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Όπως είπε επίσης, τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό Σταυρό και σύμφωνα με τον δικηγόρο του ήταν εκείνος που ειδοποίησε την μεγάλη αδερφή της Φαίης. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι έμεινε 2 ημέρες στο προσκέφαλο της κοπέλας.
Το περιστατικό που αποδείχθηκε μοιραίο, έγινε στις 5 Απριλίου και στις 7 ασκήθηκε δίωξη εναντίον του για απλή σωματική βλάβη.
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: