ΣΙΝΕ

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Γιατί έδιωξαν την Χουρέμ από τον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής; Ποια είναι η νέα Χουρέμ; [φωτο]

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Hurriyet», ο παραγωγός της σειράς Σουλεϊμαν ο Μεγαλοπρεπής, Τιμούρ Σαβτζί, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με την ηθοποιό κατά την διάρκεια σύσκεψης με τους... 200 συντελεστές της.
Αφορμή για την απομάκρυνση της Ουζερλί, Χουρέμ στάθηκε η άσχημη συμπεριφορά της, με αποκορύφωμα την ξαφνική αποχώρησή της από τα γυρίσματα!
Από την πλευρά της πρωταγωνίστριας, πηγές αναφέρουν πως η απουσία της οφείλεται στο ότι νοσηλεύεται στη Γερμανία λόγω ψυχικής διαταραχής από την υπερκόπωση!

Ποια είναι η νέα Χουρέμ;

Όπως έγινε γνωστό αφορμή για την απομάκρυνση της Ουζερλί, Χουρέμ στάθηκε η άσχημη συμπεριφορά της, με αποκορύφωμα την ξαφνική αποχώρησή της από τα γυρίσματα!
Από την πλευρά της πρωταγωνίστριας βέβαια, πηγές αναφέρουν πως η απουσία της οφείλεται στο ότι νοσηλεύεται στη Γερμανία λόγω ψυχικής διαταραχής από την υπερκόπωση.
Σε λίγο καιρό λογικά η αλήθεια για την Χουρέμ θα αποκαλυφθεί.
Στο μεταξύ, η ονοματολογία για την νέα Χουρέμ του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής καλά κρατεί, με επικρατέστερη για τον ρόλο να θεωρείται η Βαχιντέ Γκιορντούμ, η 48χρονη ηθοποιός που -τυχαίο ή όχι;- είναι στενή φίλη του Σαβτζί.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: