ΣΙΝΕ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ (video)

Στο τελευταίο δεκάλεπτο στο «Μπερναμπέου»η Ντόρτμουντ έζησε έναν… εφιάλτη. Δέχθηκε δύο γκολ από την Ρεάλ (2-0) και «φλέρταρε» με τον αποκλεισμό αλλά τελικά...
κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. Το φινάλε ήταν όλα τα λεφτά… Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε για ένα δεκάλεπτο στα «σχοινιά» την Ντόρτμουντ μέσα στο «Μπερναμπέου», της έβαλε δύο γκολ (σ.σ ήθελε ακόμα ένα για την ιστορική πρόκριση) αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το «ποδοσφαιρικό θαύμα» που αναζητούσε…

Οι Γερμανοί έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-1 του πρώτου αγώνα και αφού ξεπέρασαν την «τρικυμία» του πρώτου 15λεπτου, στάθηκαν στο ύψος τους. «Πάγωσαν» τον ρυθμό, είχαν ευκαιρίες (τρεις με τον Λεβαντόφσκι) να πετύχουν και γκολ και έφτασαν μέχρι το 80΄να κρατούν χαλαρά την πρόκριση στα χέρια τους. Το γκολ του Μπενζεμά στο 83΄όμως τα άλλαξε όλα. Η Ρεάλ και ο κόσμος της το πίστεψε και το έδειξε με το 2-0 του Ράμος στο 88΄. Τα εφτά λεπτά, μαζί με τις καθυστερήσεις, ήταν εφιαλτικά για την Ντόρτμουντ που «τρόμαξε» αλλά τελικά πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Λόπεθ, Εσιέν, Ράμος, Βαράν, Κοεντράο (57΄Κακά), Τσάμπι Αλόνσο (67΄Κεντίρα), Μόντριτς, Εζίλ, Ντι Μαρία, Ρονάλντο, Ιγκουαίν (57΄Μπενζεμά).

Ντόρτμουντ (Γούργκεν Κλοπ): Βαϊντερφέλερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπέντερ (90΄Σαντάνα),, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι Ρόις, Γκέτσε (15΄ Γκροσγκρόιτς), Λεβαντόφσκι (86΄Κελ).

  sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: