ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Σε ποια σεξουαλικά ατοπήματα πέφτουν οι γυναίκες!!!

Ουδείς αλάνθαστος.
Μπορεί οι γυναίκες να είναι εκείνες που ασκούν συνήθως κριτική για τα λάθη που κάνουν οι άνδρες στις ερωτικές συνευρέσεις τους αλλά,...
απ ότι φαίνεται παραβλέπουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης .Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ…

Δεν κάνουν το πρώτο βήμα
Όπως εκτιμά ο δρ Λες Πάροτ, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Seattle Pacific και συγγραφέας πολλών βιβλίων για το σεξ, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη των γυναικών είναι ότι περιμένουν πάντα το πρώτο βήμα από τους άνδρες καθώς διστάζουν να εκδηλώσουν την ερωτική επιθυμία τους, για να μη θεωρηθούν πιεστικές ή «επιθετικές».
«Οι περισσότεροι άντρες δυσφορούν όταν πρέπει πάντοτε αυτοί να αρχίζουν το ερωτικό παιχνίδι, διότι αισθάνονται ότι δημιουργεί δυσαρμονία στην ερωτική πλευρά της σχέσης τους.Επιπλέον, από κάποια στιγμή και μετά αρχίζουν να νιώθουν πως δεν προσελκύουν ερωτικά τη σύντροφό τους».Στο πλαίσιο αυτό προτείνει στις γυναίκες έτσι για να σπάσει η μονοτονία κατά καιρούς να παραμερίζουν τους δισταγμούς και τις όποιες αναστολές και να μπαίνουν στο παιχνίδι πιο δυναμικά.

Ανησυχούν συνέχεια για την εμφάνισή τους.

«Όταν κάνουμε σεξ, η μόνη μας έγνοια πρέπει να είναι η απόλαυση που αποκομίζουμε», επισημαίνει ο δρ Πάροτ Και συνεχίζει: «Οι άντρες θέλουν από τις συντρόφους τους να “αφήνονται” στο σεξουαλικό παιχνίδι, πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί όταν εκείνες αγωνιούν για την εμφάνισή τους».
Από την πλευρά της, η δρ Έλεν Φίσερ, ανθρωπολόγος στο Πανεπιστήμιο Ράτγκερς, αναφέρει χαρακτηριστικά πως ούτως ή άλλως οι άντρες δεν δίνουν σημασία στα μισά απ’ όσα απασχολούν τις γυναίκες.
Έτσι προτείνει στις γυναίκες αντί να ασχολούνται με το σχήμα της μέσης και των γοφών της, προτιμότερο είναι δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον της για τον σύντροφό της».

”το σεξ είναι καθαρά σαρκικό για τους άντρες”.
«Το σεξ είναι εξίσου σημαντικό για τα δύο φύλα και οι γυναίκες δεν πρέπει να υποτιμούν τους άντρες πιστεύοντας ότι δεν περικλείει συναισθηματισμό γι’ αυτούς», λέει η δρ Γουέστχαϊμερ.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει πως άντρες και γυναίκες απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ στο πλαίσιο μιας στενής, μονογαμικής σχέσης, συνηγορεί ο δρ Πάροτ.
Και προσθέτει ότι, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, «αυτοί που απολαμβάνουν περισσότερο και συχνότερα το σεξ είναι τα παντρεμένα ζευγάρια ή όσα συμβιώνουν – και αυτό λέει πολλά για τις ανεπάρκειες του περιστασιακού σεξ».

Οι άντρες είναι πάντα…. ετοιμοπόλεμοι.
«Μπορεί να σοκαριστούν οι γυναίκες, αλλά όπως εκείνες δεν είναι πάντοτε έτοιμες για σεξ, έτσι δεν είναι και εκείνοι. Και όπως εκείνες δεν αγαπούν λιγότερο τους άντρες τους επειδή δεν θέλουν όλη την ώρα να κάνουν σεξ, έτσι κι αυτοί δεν τις απορρίπτουν όταν δεν έχουν όρεξη για σεξ», λέει.

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας
Οι περισσότερες γυναίκες δεν μιλούν ευθέως για το σεξ, για το τι τους αρέσει στη διάρκειά του και τι όχι, ακόμα κι όταν βρίσκονται πολλά χρόνια σε σχέση με τον ίδιο άντρα, κατά τον δρα Πάροτ. Ωστόσο, η τακτική αυτή τις εμποδίζει να έχουν μια ικανοποιητική σεξουαλική σχέση.
«Οι γυναίκες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσον αφορά τις ερωτικές τους επαφές», συνηγορεί η δρ Γουέστχαϊμερ. «Αν η γυναίκα δεν απολαμβάνει όσα κάνει με τον άντρα, δεν μπορεί να έρθει σε οργασμό – και εκείνος δεν μπορεί να μαντεύει τι της αρέσει και τι όχι».
Τα καλά νέα, προσθέτει, είναι πως οι άντρες κατά κανόνα θέλουν πάρα πολύ να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους.
«Το κλειδί είναι να εκφράσουν όσα νιώθουν με τρόπο που δεν θα πληγώσει τον εγωισμό του άντρα – και εκείνος θα εκτιμήσει τα σχόλιά τους και πιθανότατα θα τα λάβει πολύ σοβαρά υπ’ όψιν», δηλώνει η δρ Φίσερ.

Συγχύζονται όταν εκείνος προτείνει κάτι νέο.
«Μην παίρνετε προσωπικά κάθε αίτημα για μια νέα στάση στο σεξ», συνιστά ο δρ Πάροτ. «Ούτε να αισθάνεστε υποχρεωμένες να πείτε “ναι”. Αν σας προτείνει κάτι που αισθάνεστε ότι υπερβαίνει την ηθική σας, αρνηθείτε και εξηγήστε τους λόγους.
»Αν το αίτημά του απλώς σας αιφνιδιάσει και αρχικά σας προκαλέσει ενόχληση, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε με υπερβολικό τρόπο. Πείτε απλώς ότι θέλετε λίγο χρόνο για να το σκεφθείτε».


Iatropedia.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: