ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Oλυμπιακός - Φωκικός 5-1 (video) Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός χωρίς να ιδρώσει νίκησε5-1 τον Φωκικό στο Καραϊσκάκη για τους 32 του Κυπέλλου με τον Σέποβιτς να σκοράρει δύο φορές και τον Ιμπαγάσα να φτιάχνει δύο γκολ. Ολαιτάν,...Γιαταμπαρέ και ο Κάμπελ οι άλλοι σκόρερ των γηπεδούχων.

Τραυματίας αποχώρησε ο Κοσταρικανός. Ο Φράγκος το γκολ του Φωκικού.

Πώς έπαιξαν
Ο Ολυμπιακός είχε αρκετούς παίκτες στην 11άδα οι οποίοι μέχρι τώρα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Σημαντικότερη από όλες η παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Μεντζανί ήταν δίπλα του στο κέντρο της άμυνας με τους Παπάζογλου και Χολέμπας στα άκρα. Ο Εντινγκά και ο Γιαταμπαρέ στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους οι Ολαϊτάν, Κάμπελ και Ντομίνγκες. Τέλο ο Μήτρογλου για άλλη μια φορά στην επίθεση.

Ο Φωκικός προσπάθησε να αμυνθεί με πέντε παίκτες στην ευθεία από την αρχή του αγώνα. Ωστόσο άλλαξε γρήγορα τα πλάνα του ο προπονητής του, Γιώργος Κούτσης. Μετά το τέρμα που δέχθηκε επέλεξε το 4-4-2.

Το παιχνίδι
Η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στο παιχνίδι φάνηκε πολύ γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι εμφανώς τρακαρισμένοι στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά αμυντικά.

Ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κάμπελ από κοντά να νικά τον Μελισσά.

Οι ερυθρόλευκοι αρκετά γρήγορα διπλασίασαν τα τέρματά τους… Στο 8ο λεπτό σε μια όμοια φάση με τον πρώτο γκολ, ο Χολέμπας έκανε τη σέντρα, και ο Γιαταμπαρέ με αρκετή δόση τύχη είδε την μπάλα μπροστά του να στρώνεται και με ευκολία έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι, στη συνέχεια, άλλαξαν στο σύστημά τους σε 4-4-2. Προσπάθησαν και μπόρεσαν να βγουν περισσότερες φορές στην αντεπίθεση.

Το ημίχρονο τελείωσε με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0 αλλά να έχει και μια μεγάλη απώλεια. Ο Κάμπελ χτύπησε στο πόδι, δεν μπορούσε να συνεχίσει και αποχώρησε από το παιχνίδι.

Ο Μίτσελ με την έναρξη του β ημιχρόνου ξεκούρασε τους Μήτρογλου και Ντομίνγκες. Πέρασε στον αγώνα τους Σέποβιτς και Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε σε ρυθμό… Ίσα – ίσα που ήταν καλύτερος. Δημιούργησε πολλές και καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σέποβιτς στο 51’ έκανε το 3-0 με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Φωκικός αντέδρασε και στο 56ο λεπτό μείωσε σε 3-1με καλή ενέργεια του Φράγκου ο οποίος πλάσαρε τον Μέγιερι. Ο ίδιος παίκτης, λίγο αργότερα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του όταν κατέληξε σε αυτόν η μπάλα μετά από λάθος του Μέγιερι.

Στο μεταξύ, οι ερυθρόλευκοι είχαν πετύχει και τέταρτο τέρμα με τον Ολαϊτάν. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σέποβιτς μετά από πάσα του Ιμπαγάσα.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Ταρανάς , Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μετζανί, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46’ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (34’ Βέργος), Μήτρογλου (46’ Σέποβιτς).

Φωκικός (Κούτσης): Μελίσσας, Πεχλιβανόπουλος, Άλα, Ιγιάνγκα (84' Γεωργουσόπουλος), Σκαρίμπας, Γουόρντεν (87' Τζέκος), Θέος, Σιμονιάν, Άλβαρεζ, Πολυχρονάκης (16’ Φράγκος), Καλαγκάνης.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: