ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πυρσός Γρεβενών: Παρελθόν αποτελεί από την προεδρία του Πυρσού ο Πάλλης!!!

Για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς λόγους, αποχωρεί από την προεδρία του Πυρσού, όπως ο ίδιος δήλωσε μεσοβδόμαδα ο Θαν. Πάλης.
Δήλωσε επίσης, ότι θα είναι κοντά στην ομάδα με...
κάθε τρόπο σαν απλός φίλαθλος.

Μετά από αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη, πρόεδρος στην ομάδα αναλαμβάνει ο... μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος, προσωρινά έως ότου συνεδριάσει το ΔΣ της ομάδος.


ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗ
Ένας κύκλος κλείνει μετά από ένα αρκετά επιτυχημένο ξεκίνημα, αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου μας. Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, και εξαιτίας του ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στο εξωτερικό αποχωρώ από την θέση του προέδρου του Πυρσού μας. Παραμένω οπαδός της ομάδας μας και φυσικά κοντά στην προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών που συνεχίζουν.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για όσα κάναμε μαζί μέχρι τώρα, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Πατσιούρη, που είναι ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει να συμμετέχω και εγώ στα κοινά του Πυρσού.
Ευχαριστώ τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που δείχνουν έμπρακτα την αξία τους στο γήπεδο και την παθολογική αγάπη τους για τον Πυρσό μας, όντας σίγουρος πως θα συνεχίσουν μέχρι τέλους πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. Τελειώνοντας καλώ τον λαό του Πυρσού μας, όσο και της πόλης των Γρεβενών να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας και το όραμα των ανθρώπων που συνεχίζουν αγκαλιάζοντας την προσπάθεια τους.
Κλείνω με αυτό που μου έδωσαν όλοι στα Γρεβενά να καταλάβω, το διάστημα που ασχολούμουν με την ομάδα: Μία Πόλη...Μία Δύναμη...Μία Ομάδα... Η ομάδα μας!

Μετά τιμής
Αθανάσιος Πάλλης
Τέως Πρόεδρος Πυρσού Γρεβενών

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών ευχαριστεί τον Αθανάσιο Πάλλη για την προσφορά του στην ομάδα.
Μετά από απόφαση του Δ.Σ προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Παναγιωτόπουλος Γιώργος.
  ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: