ΣΙΝΕ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (35ό - 39o επεισόδιο VIDEOS)

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 19:00
Η Ευρυδίκη αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα ζητά από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να...

Δευτέρα 18/11
35ό επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ευρυδίκη αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα ζητά από τον Αχιλλέα και τη Μελίνα να πάρουν οριστικές αποφάσεις και τους ενημερώνει, αφήνοντάς τους άναυδους, για τις οικονομικές της απαιτήσεις. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να επιστρέψει μαζί της πίσω στην Κύπρο, προκειμένου μέσω δικηγόρου να λύσουν όλα τα θέματα και να ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου. Η Ευρυδίκη όμως έχει κι άλλα «κρυφά» σχέδια… Οι υποψίες του Ματθαίου σχετικά με τον θάνατο των γονιών του επιβεβαιώνονται! Ο Σήφης περιμένει να πάρει στα χέρια του από τον ντετέκτιβ τις φωτογραφίες, μετά την παρακολούθηση της Μελίνας και του Αχιλλέα. Ο Διαμαντής έξαλλος διώχνει από το σπίτι του τον Μηνά, όταν τον βρίσκει με τη Δάφνη να συζητάνε. Η Κωνσταντίνα ζητά απελπισμένα τη βοήθεια του Μηνά, αφού θείος και ανιψιός απειλούν να τη σκοτώσουν.


Τρίτη 19/11
36o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ευρυδίκη κάνει την τελική της κίνηση, το σατανικό σχέδιο για να εξοντώσει τον Αχιλλέα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Μελίνα μόνη στην Αθήνα, μοιάζει ευτυχισμένη γιατί το διαζύγιο του Αχιλλέα πλέον δρομολογείται. Η Αναστασία παίρνει την απόφαση να συνεχίσει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω της το «φάντασμα» του Ματθαίου, αλλά οι εξελίξεις δεν θα της το επιτρέψουν. Ο Ματθαίος δηλώνει την απόλυτη συμπαράστασή του στον Αχιλλέα, που τον καλούν στην αστυνομία για κατάθεση. Η Άντζελα φτάνει στα Χανιά και αναζητά τη Δάφνη. Για να έρθει σε επαφή μαζί της, προσπαθεί να εκβιάσει την Κωνσταντίνα. Η Αναστασία μαθαίνει από τον Αντώνη την αλήθεια για τη σχέση της Μελίνας με τον Αχιλλέα και πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες...


Τετάρτη 20/11
37o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αναστασία μαθαίνει για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα. Την ίδια στιγμή ο κλοιός σφίγγει γύρω απ’ τον Αχιλλέα, που κινδυνεύει με άμεση φυλάκιση. Παρά τις απειλές του Μάρκου, η Άντζελα δεν διστάζει να εμφανιστεί στο σπίτι του Διαμαντή, έτοιμη να του αποκαλύψει τα πάντα για το ένοχο παρελθόν της Δάφνης. Ένα ατύχημα της Στεφανίας κάνει τον Σήφη να καταλάβει πως ήδη αγαπάει πολύ την κόρη του. Η Μελίνα, μαθαίνει ότι η Αγγελική με την κόρη της θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Σήφη. Ακόμα, πιστεύει ότι ο Ματθαίος την έχει αποδεχτεί κι έτσι, θεωρεί ότι τα εμπόδια ξεπεράστηκαν κι αποφασίζει να κάνει μια έκπληξη και να ταξιδέψει στην Κύπρο προκειμένου να ζήσει πλέον φανερά τον έρωτά της με τον Αχιλλέα!


Πέμπτη 21/11
38ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ματθαίος αρνείται να δεχτεί στο σπίτι του τη Μελίνα κι έτσι το ζευγάρι φεύγει για μια ακόμα φορά κυνηγημένο, αφού ο Αχιλλέας εξακολουθεί να κινδυνεύει με προφυλάκιση. Η Δάφνη έχει αποφασίσει να πει στον Διαμαντή την αλήθεια σχετικά με το παρελθόν της, ενώ ο Σήφης δένεται όλο και πιο πολύ με την κόρη του. Μπροστά στα ανυπέρβλητα εμπόδια που δημιουργεί η υπόθεση της υπεξαίρεσης, ο Αχιλλέας αναγκάζεται να πάρει μία οδυνηρή απόφαση για αυτόν και τη Μελίνα, αφού πρώτα της πει όλη την αλήθεια για τη δίκη που ακολουθεί εις βάρος του.


Παρασκευή 22/11
39o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Αναστασία είναι αποφασισμένη να βρει αποδείξεις για τη σχέση του Αχιλλέα με τη Μελίνα, έχοντας πάντα τη βοήθεια του Αντώνη. Ο Αχιλλέας λέει όλη την αλήθεια στη Μελίνα, για την υπεξαίρεση των χρημάτων και τους κινδύνους που διατρέχει, εκείνη όμως είναι αποφασισμένη να παραμείνει στο πλευρό του και να τον στηρίξει. Γνωρίζοντας όμως ότι θα καταδικαστεί για πολλά χρόνια, ο Αχιλλέας ζητά από τον Ματθαίο να τον βοηθήσει σχετικά με το μέλλον της Μελίνας. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τη Δάφνη με κίνδυνο να αποκαλυφτούν όλα για το παρελθόν της στον Διαμαντή, αφού παρά τις προειδοποιήσεις και τις απειλές του Μάρκου, η Άντζελα δεν κάνει πίσω και ξανασυναντά τον Διαμαντή έξω από το σπίτι του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ: Ποιο είναι το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο;


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: