ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θέλετε να είναι τυχερό το 2014; Ορίστε μερικά tips για να το πετύχετε!

Αν είμαστε έτοιμοι για ένα πραγματικά νέο έτος, διαβάζουμε παρακάτω. Αν όχι, υπάρχει πάντα σοκολάτα που έχει απομείνει. Στις αρχές του νέου έτους θα αγοράσουμε ένα...
νέο ημερολόγιο, θα πακετάρουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας και θα κοιτάξουμε ένοχα τα κουτιά από σοκολάτες που έχουμε αφήσει να μας παρασύρουν.

Αλλά, λίγοι από εμάς περιμένουμε πραγματικά μια νέα τυχερή χρονιά. Απλά ελπίζουμε για το καλύτερο. Φέτος όμως μπορεί να είναι διαφορετικά. Με προσπάθεια και αλλάζοντας μόνο μερικά πράγματα, ενας ζωντανός, θετικός κόσμος μπορεί να ανοίξει για εμάς.
Αν είμαστε έτοιμοι για ένα πραγματικά νέο έτος, διαβάζουμε παρακάτω. Αν όχι, υπάρχει πάντα σοκολάτα που έχει απομείνει.

Πιστεύεται από πολλούς ότι η κακή ενέργεια μπορεί να κολλήσει σε χώρους που είναι βρώμικοι, σκοτεινοί ή πολύ γεμάτοι... Έτσι, το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε εργασίας μας θα είναι να δημιουργηθεί χώρος για καλή ενέργεια, δίνοντας στο σπίτι μας έναν λεπτομερή καθαρισμό. Εάν έχουμε πολλά σκουπίδια ή παλιά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ, τώρα είναι η ώρα να τα πάμε σε ένα κατάστημα αναπαλαίωσης ή απλά να τα πετάξουμε.

Επιπρόσθετα, τοποθετούμε πιατέλες από φρέσκα και αποξηραμένα φρούτα σε όλο το σπίτι, ως σύμβολα αφθονίας. Τα ανθισμένα φυτά θεωρούνται επίσης ότι φέρουν καλή τύχη και σε ορισμένα κλίματα, θα μπορούσαν να ξαναφυτευτούν έξω. Αυτά τα στοιχεία μπορούν μάλιστα να γίνουν καλά δώρα για να τα δωρίσουμε την Πρωτοχρονιά.
Πολλές φορές καλωσορίζουμε το νέο έτος με πυροτεχνήματα, γιατί οι εκρήξεις φέρονται ότι διώχνουν μακριά τα κακά πνεύματα. Ακόμα κι αν δεν είμαστε θειτικοί για το έθιμο, ορισμένα πυροτεχνήματα είναι όμορφα και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας.

Το επόμενο βήμα μας είναι να δώσουμε στα οικονομικά μας μια ώθηση. Πληρώνουμε όλους τους λογαριασμούς μας, που έχουν παραμεληθεί και οργανώνουμε τα συστήματα για να παρακολουθούμε τις δοσοληψίες μας κατά το προσεχές έτος.

Στη συνέχεια, θα μπορούσαμε να προβούμε σε απολογισμό της προσωπικής μας ζωής. Εάν έχουμε οποιεσδήποτε διαφωνίες ή άσχημα συναισθήματα με κάποιον στη δουλειά ή ανάμεσα σε οικογένεια και φίλους, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ξεδιαλύνουμε παρεξηγήσεις.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, τα μεσάνυχτα, κάθε παράθυρο και πόρτα του σπιτιού ανοίγει διάπλατα για να ξεπροβοδίσουμε τον παλιό χρόνο και να καλωσορίσουμε τον νέο.
Επίσης, υπάρχουν δοξασίες που αφθονούν. Οι περισσότερες από αυτές έχουν αναπτυχθεί και εξελιχτεί μέσα στους αιώνες και, ακόμα κι αν ο καθένας μας δεν πιστεύει σε αυτές, είναι εύκολο να τις ακολουθήσει.

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνουμε:
Να φορέσουμε καινούρια ρούχα και κόκκινο χρώμα για να εκφράσουμε τη χαρά και την ευτυχία.
Να επισκεφθούμε τους συγγενείς μας, τους γείτονες και τους φίλους μας και να τους ευχηθούμε εγκάρδια.
Για τα παιδιά και τα ανύπαντρα άτομα χωρίς απασχόληση, να τους δώσουμε κόκκινους φάκελους, γεμάτους με χρήματα για να τους φέρουν τύχη.

Και μερικά που δεν θα πρέπει να κάνουμε:
Δεν λούζουμε τα μαλλιά μας και δεν σκουπίζουμε το πάτωμα, γιατί μπορει να διώξουμε την καλή μας τύχη.
Δεν φοράμε μαύρα.

Δεν χρησιμοποιούμε μαχαίρια και ψαλίδια, γιατί θα μπορούσαν να κόψουν τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο μας
Δεν δανείζουμε ή δανειζόμαστε χρήματα γιατί θα το κάνουμε όλο το χρόνο
Τέλος, όταν τα μεσάνυχτα έρθουν, σκεπτόμαστε μια ευχή που θα θέλαμε να τη δούμε να εκπληρώνεται, κατά το επόμενο έτος. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις «δεν, όχι», όταν επιλέγουμε μια επιθυμία, δηλ. δεν λέμε «δεν θέλω να είμαι υπέρβαρη», αλλά «θέλω να είμαι αδύνατη ή λεπτή».
Για να εκπληρωθεί η επιθυμία μας μάλιστα, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια μικρή βοήθεια από το ζώδιό μας. Για παράδειγμα, αν έχουμε γεννηθεί κάτω από το ζώδιο του Κριού, Λέοντα ή Τοξότη, η βοήθειά μας για να εκπληρωθεί η επιθυμία μας είναι η φωτιά.
Γράφουμε τις επιθυμίες μας, ανάβουμε ένα κερί και κοιτάζουμε μέσα στη φλόγα του κεριού. Αν θέλουμε κάτι να φύγει από τη ζωή μας, αφήνουμε το χαρτί με την επιθυμία μας να καεί. Αν θέλουμε κάτι νέο στη ζωή μας, θα πρέπει να το διαβάσουμε δυνατά από το χαρτί με το φως των κεριών.

Αν ανήκουμε στο ζώδιο του Καρκίνου, Σκορπιού και Ιχθύ, ο σύμμαχος μας είναι το νερό. Θα πρέπει να ανακοινώσουμε την επιθυμία μας κοντά σε τρεχούμενο νερό. Είναι καλύτερα να το κάνουμε κάπου έξω και το χαρτί με την επιθυμία να το στείλουμε να παρασυρθεί στα νερά ενός ποταμού.
Αν το ζώδιο μας είναι Παρθένος, Ταύρος ή Αιγόκερως, οι βοηθοί μας είναι τα χρήματα και τα τρόφιμα. Σκεπτόμαστε την επιθυμία μας, κρατώντας στο χέρι μας ένα κέρμα. Πάντοτε παίρνουμε αυτό το νόμισμα μαζί μας, ενώ δεν θα πρέπει να το δανείσουμε ή να το δώσουμε ποτέ σε κάποιον άλλο.

Τώρα, εάν ανήκουμε στο ζώδιο του Διδύμου, Ζυγού ή Υδροχόου, οι σύμμαχοι μας στην εκπλήρωση των επιθυμιών μας είναι ο αέρας και τα σύννεφα. Εάν επιθυμούμε κάτι, απλά το ψιθυρίζουμε στον ουρανό και αφήνουμε τον αέρα να παρασύρει την ευχή μας.

astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: