ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Τα δύσκολα αστρολογικά διαστήματα του 2014

O Aνάδρομος Ερμής είναι ένα φαινόμενο που μπορεί μεν να μην συμβαίνει συχνά, αλλά όταν συμβαίνει έχει πολλές και διάφορες επιπτώσεις στην ζωή και την ψυχολογία σου!Aν βάλεις μαζί και...
τις Εκλείψεις του χρόνου μαζεύονται πολλά αλλά δεν χρειάζεται να σε πιάνει και στρες.

Για να είσαι προετοιμασμένη λοιπόν παρακάτω θα βρεις ποια διαστήματα μέσα στο νέο έτος είναι πιο απαιτητικά λόγω των αστρολογικών φαινομένων και χρειάζονται την προσοχή σου!
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των συμφωνιών, των μετακινήσεων ο Ερμής όταν φαίνεται να κινείται ανάδρομα προκαλεί σύγχυση στις επικοινωνίες και τις συμφωνίες και γενικά επιφυλάσσει πολλά μπερδέματα που απαιτούν την προσοχή σου. Ποια είναι λοιπόν τα απαιτητικά διαστήματα του νέου έτους;
Η χρονιά ξεκινάει με τον Ανάδρομο Ερμή σε πρώτο πλάνο από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2014 στους Ιχθείς και φέρνει μαζί του ανακατατάξεις και παρανοήσεις. Σε αυτό το διάστημα φρόντισε να διπλοτσεκάρεις τα emails σου πριν τα στείλεις και να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση αν πάρεις κριτικές που δεν σε ικανοποιούν και σκέψου πως όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατήσεις μέσα σε αυτό το δύσκολο διάστημα τόσο πιο «αναίμακτα» θα περάσει.
Ο Ερμής μπαίνει ξανά σε ανάδρομη πορεία στις 7 Ιουνίου μέχρι την πρώτη Ιουλίου 2014 στο ζώδιο του Καρκίνου για να φέρνει ξανά τα πάνω-κάτω στην ζωή σου αλλά και σε βάζει στο τρυπάκι να σκεφτείς καλά πριν πεις το οτιδήποτε.
Και τέλος για τρίτη φορά μέσα στο έτος από τις 4 Οκτωβρίου έως και τις 25 ο Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων θα σου φέρει και πάλι αλλαγές. Τώρα βλέπεις την ζωή μέσα από άλλο πρίσμα αλλά το ίδιο ισχύει και για τον ίδιο σου τον εαυτό!
Από Εκλείψεις όμως πώς πάμε;
Η επίδραση της Σελήνης είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία μας και η ευαισθησία, η διαίσθηση και η φαντασία μας είναι ιδιαίτερα ...επιρρεπής την περίοδο των Εκλείψεων. Πιο συγκεκριμένα για την χρονιά που έρχεται:
Η ολική Έκλειψη της Σελήνης στις 15 Απριλίου του 2014 στον Ζυγό, σε βάζει στην πρίζα και σε γεμίζει ιδέες που αν δεν τις εκφράσεις και δεν τις μοιραστείς θα εκραγείς!
Η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο στις 29 Απριλίου του 2014 μπορεί να σου φέρει ξαφνική έμπνευση απλά πρόσεξε να την διοχετεύσεις προ της σωστή κατεύθυνση και φρόντισε να μην παρεξηγηθεί ο τρόπος που εκράζεσαι! Τα θέματα που θα σε απασχολήσουν τώρα είναι πρακτικής και υλικής φύσης και όλα θα πάνε σούπερ αν συνεχίσεις να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη σαν ζώδιο της Γης.
Μια ακόμη ολική έκλειψη της Σελήνης στον Κριό στις 8 Οκτωβρίου 2014 στον Κριό φέρνει μαζί της ένα «κύμα» ενέργειας και δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πολλά μυστικά που ίσως να προτιμούσες να παραμείνουν κρυφά.
Στις 24 Οκτωβρίου 2014 η Μερική έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό σε βάζει να έχεις την τάση να κάνεις socializing και σου δίνει το κίνητρο που ζητάς για να κινητοποιηθείς οικονομικά.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: