ΣΙΝΕ

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Θέλετε να αποκτήσετε κοριτσάκι; Δείτε τι πρέπει να τρώτε!

Όπως αποδεικνύεται, οι ιστορίες των γυναικών από τα παλαιότερα χρόνια, που συμβούλευαν τις γυναίκες να τρώνε ορισμένα τρόφιμα, όπως...
σπανάκι, ξηρούς καρπούς και μπρόκολο, προκειμένου να γεννήσουν κορίτσια, έχουν τελικά κάποια βάση.

Οι μέλλουσες μητέρες, των οποίων η διατροφή είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και ρύζι, είναι πολύ πιο πιθανό να γεννήσουν κοριτσάκια, σύμφωνα με νέα μελέτη που θα μπορούσε να βοηθήσει τους μελλοντικούς γονείς να επιλέξουν το φύλο των παιδιών τους.

Η συγκεκριμένη μελέτη έγινε στην Ολλανδία και ζήτησε από 32 γυναίκες που είχαν ήδη αγόρια, να δοκιμάσουν μια ειδική δίαιτα -που ονόμαζαν “δίαιτα για κοριτσάκι”- με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο.

Αυτό σήμαινε την κατανάλωση τροφίμων όπως είναι η σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, βραστά λαχανικά και ρυζόγαλο. Τρόφιμα όπως οι πατάτες και οι μπανάνες, οι οποίες έχουν υψηλά επίπεδα καλίου – που πιστεύεται ότι οδηγούν σε αγόρια - ήταν περιορισμένα.

Το αποτέλεσμα του πενταετούς προγράμματος ήταν ότι οι 26 γυναίκες έκαναν κορίτσια και μόνο οι έξι από τις 32 γέννησαν αγόρια.

Οι γυναίκες κλήθηκαν επίσης να προσπαθήσουν να συλλάβουν σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή του κύκλου της ωορρηξίας τους. Οι ερευνητές, ωστόσο, πιστεύουν ότι η διατροφή των συγκεκριμένων γυναικών ήταν ο ισχυρότερος παράγοντας για την σύλληψη κοριτσιών σε ποσοστό 80%.

Η Annet Norlander, βιολόγος στο κέντρο που διεξήχθη η έρευνα, είπε ότι τα αποτελέσματα των μελετών είναι πολύ σημαντικά, καθώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επηρεάσουν το φύλο του παιδιού τους στο μέλλον.
govastileto.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: