ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς; χαμός με την είδηση του zougla.gr!!!

Χαμός με την είδηση ότι πέθανε ο ηθοποιός Σάκης Μπουλάς 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2014 .
Σύμφωνα με διάφορα blogs και το zougla.gr το λιτό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Υγεία όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα:

«Ο Σάκης Μπουλάς, ετών 59, απεβίωσε σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη και άνιση μάχη με τον καρκίνο».

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 09.30 της Δευτέρας στο παρεκκλήσι του Α΄ Νεκροταφείου. Στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του τον παρότρυναν να γίνει δικηγόρος λόγω της άνεσης που παρουσίαζε στον λόγο, όμως αυτός επέλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία. Παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ενός καταστήματος με έπιπλα. Είχε επίσης πει πως δεν του άρεσε ο γάμος, καθώς έτσι αιχμαλωτίζεται η ανεξαρτησία του.

Ως τραγουδιστής ο Σάκης Μπουλάς είχε συνεργαστεί πάνω από 12 χρόνια με τον Θάνο Μικρούτσικο όπου μέσα σε αυτά ταξίδεψε σε διάφορες χώρες όπως Αυστρία, Γερμανία, Αγγλία, Σκωτία, Βέλγιο και Κύπρο. Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του πρώτου Μουσικού καφενείου με το όνομα «Σούσουρο» μαζί με τους Γιαννη Ζουγανέλη, Νικόλα Άσιμο, Θάνο Αδριανό και Περικλή Χαρβά, όπου για πρώτη φορά συνδυάστηκε μουσική με θέατρο και διάφορα χάπενιγκς. Παρόμοια δουλειά έγινε αργότερα στο «Αχ Μαρία», όπου και πάλι υπήρξε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές με τον Β. Παπακωσταντίνου, Γ. Ζουγανέλη κ.ά. Έχει τραγουδήσει σε πολλές μουσικές σκηνές και συναυλίες συνεργαζόμενος χρόνια με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Βλάση Μπονάτσο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα κ.ά. αλλά και με τον Διονύση Σαββόπουλο.
Ως στιχουργός έχει κάνει μεγάλη καριέρα αφου συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες.Έχει γράψει στίχους για τραγούδια για τον Γιάννη Ζουγανέλη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα κ.α και σε πολλά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

Στην μικρή οθόνη, εμφανίστηκε σε πολλές εκπομπές αρχίζοντας με το Graffity με τον Γιάννη Ζουγανέλη, παρουσιάζοντας τηλεπαιχνίδια όπως το Κάνε ότι κάνω και αργότερα το 2000 σε κωμική τηλεοπτική σειρά με τίτλο Δέκα Λεπτά Κήρυγμα, ενώ έγινε γνωστός από τη σειρά 50-50 (2005-2007)

Στην μεγάλη οθόνη ο Σάκης Μπουλάς έχει περισσότερα χρόνια δουλειάς, αφού η πρώτη του εμφάνιση ήταν το 1981.

Η είδηση αναφέρεται με κάθε επιφύλαξη καθώς ορισμένοι ισχυρίζονται οτι έχουν μπεί χάκερ στο σάιτ της Ζούγκλας και έγραψαν αυτή την είδηση.


fimes.gr

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2014 

Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς!!! 
http://vatolakkiotis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9130.html

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: