ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή είναι η εταιρεία πίσω από τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου

H Next Com-η εταιρεία που “κάρφωσε” τον Χάρη Τομπούλογλου που ξεκίνησε ως διαφημιστικό γραφείο, το 1993 στα Ιωάννινα, και σήμερα ως Next Com Advertising, σαν one stop shop, παρέχει...
ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και διαφήμισης.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που έφερε τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου είναι ο Αναστάσιος-Μάριος Κιτσαράς.

Η Next Com έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγράμματος επικοινωνίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) για τα επόμενα δύο χρόνια. Το έργο περιλαμβάνει την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης δέσμης συντονισμένων παρεμβάσεων με την αξιοποίηση των αποτελεσματικότερων επικοινωνιακών μέσων και ενεργειών με κύριο στόχο την επικοινωνία του Πληροφοριακού Συστήματος ΣΕΠΕ – ΟΑΕΔ αλλά και του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος του ΣΕΠΕ.

Την ίδια στιγμή η Next Com που προκάλεσε τη σύλληψη του Χάρη Τομπούλογλου αντιστεκόμενη στα σημεία των καιρών αναλαμβάνει την υποστήριξη σε Ελλάδα και Κύπρο του μεγαλύτερου Business School της Ολλανδίας, του Business School Netherlands με στόχο την παροχή ΜΒΑ προγραμμάτων στον απαιτητικό κλάδο της επιχειρηματικότητας.

Επόμενη μεγάλη συνεργασία αποτελεί η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Η Next Com έχει αναλάβει το σχεδιασμό και την παραγωγή έντυπου και ηλεκτρονικού ενημερωτικού και προωθητικού υλικού με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας επικοινωνιακής ταυτότητας καθώς και όλα τα απαραίτητα επικοινωνιακά εργαλεία για την προβολή και την προώθηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ως ενιαία περιοχή γενικού τουριστικού ενδιαφέροντος μέσω και των εναλλακτικών μορ-φών τουρισμού που προσελκύουν θεματικό τουρισμού 12 μήνες το χρόνο.

Η Next Com που κάρφωσε τον Χάρη Τομπούλογλου ανέλαβε εξολοκλήρου την επικοινωνία του νέου Μουσειακού Χώρου Ελιάς και Γευσιγνωσίας Paragaea στην Πάργα. Έργο της Next Com για το Μουσείο Ελιάς Paragaea αποτέλεσε ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας, της έντυπης επικοινωνίας, των εκθεματικών επιφανειών του μουσείου, των συσκευασιών για τα προϊόντα που πωλούνται στο κατάστημα του μουσείου και η υποστήριξη και προβολή στο internet και στα social media.

Γραφεία της εταιρείας:
Ιωάννινα

Χαντέλη & Μπάρκα
Κιάφα, 45221

Αθήνα
Σωρού 66
Μαρούσι, 151 25

Παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας:
Διαφήμιση
Marketing planning
Green marketing
Media specialist
Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας
Outdoor
Event planning
Διοργάνωση συνεδρίων και ημερίδων
Ενέργειες δημοσίων σχέσεων
Έρευνα αγοράς
Promotion
Merchandising

Πελάτες της εταιρείας:
Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ // Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου // Εμπορικό Πάρκο Ιωαννίνων // Café Milani // Eli // Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης // ΠΕΠ ΗΠΕΙΡΟΥ // ΕΣΠΑ ΗΠΕΙΡΟΥ // ΥΠΕΧΩΔΕ // ΙΔΕΚΕ // Νοσοκομείο Χατζηκώστα // Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων // Αναπτυξιακή Εταιρεία Ηπείρου // Desmos AE // Εμπορικό Επιμελητήριο Ιωαννίνων // Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων // Super market Παύλου // Ολύμπιον Κέντρο Αποκατάστασης // Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο // Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων // City College // ETEAN // Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός ΠΙΝΔΟΣ // Μουσειακός χώρος ελιάς και γευσιγνωσίας Paragaea // Akis House // Σχεδία // ΥΠΕΚΑ // Lidl // Όμιλος // Σείριος // Παπουτσάνης // Fantis Foods

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: