ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Άδωνις έτρωγε…γιαούρτια με τον συλληφθέντα Τομπούλογλου, που σήμερα κάνει ότι δεν τον ξέρει (video

Τώρα, μετά την σύλληψη του πρωτοκλασάτου κομματικού στελέχους της ΝΔ, ενός από τους πιο ευέλικτους “νταλαβεριτζήδες” της Συγγρού που έμπαινε και έβγαινε στα γραφεία του Σαμαρά, όλοι κάνουν ότι...
δεν τον ήξεραν. 

Ένας από αυτούς και ο κολλητός της πεθεράς του Σαμαρά, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης που τον είχε “μπιστικό” στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού.

Κατά σύμπτωση ο Τομπούλογλου, η “Χαρούλα”, ο “Χαρούλης” (όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά οι μαλθακοί του κόμματος), ήταν κι αυτός η “αγορίνα” της πεθεράς του Μεσσήνιου, της κυρίας Τέτας. Συννενοούνταν οι δυο τους. Άλλωστε ο κ.Τομπούλογλου πάντα τα πήγαινε καλά και τα έλεγε καλά με τις γυναίκες. Αυτές τον καταλάβαιναν καλύτερα.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από τα γιαούρτια και τις μουστάρδες που έφαγαν στο κεφάλι Γεωργιάδης και Μανωλίδου πέρσι το Πάσχα, σε καφετέρια της Νέας Φιλαδέλφειας. Δεν τον ήξερε και δεν συνομιλούσε με το λαμόγιο ο Γεωργιάδης. Μόνον που δίπλα του και εκ δεξιών κάθεται όπως βλέπετε ο σημερινός συλληφθείς για εκβίαση Χ Τομπούλογλου.

makeleio.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: