ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Κωστής Πολύζος: Mε παντελονάκι και χωρίς παπούτσια βρέθηκε θαμμένο το πτώμα του!!! (video)

Γεγονός που υποδηλώνει ότι η δολοφονία του έγινε σε κλειστό χώρο... 
Mε παντελονάκι και χωρίς παπούτσια βρέθηκε θαμμένο το πτώμα του Κωστή Πολύζου, γεγονός που υποδηλώνει ότι...
η δολοφονία του έγινε σε κλειστό χώρο. 
Δείτε τις αποκαλυπτικές αναφορές από τη χθεσινή εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, στο βίντεο που σας μεταφέρει το


Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στην εκπομπή νέα στοιχεία για τον τάφο του Κωστή που σόκαραν. Περιμετρικά στο σημείο αυτό, υπήρχαν κλαδιά που είχαν κοπεί από τα γύρω δέντρα και μαζί με άλλα από αγκαθωτούς θάμνους, χρησιμοποιήθηκαν σαν περίφραξη για να μην πλησιάσει κανείς τον «τάφο» και κυρίως άγρια ζώα. Και τίθεται εύλογα το ερώτημα: ο ιδιοκτήτης του χωραφιού το οποίο επισκεπτόταν συχνά αφού διατηρούσε εκεί τα μελίσσια του, δεν παρατήρησε την περίφραξη με τα κομμένα κλαδιά; Όπως αποκάλυψε στο «Τούνελ» μάρτυρας, το οικόπεδο αυτό δεν είχε αναφερθεί στις Αρχές την περίοδο που πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του Κωστή.

Η οικογένεια του το είχε διαψεύσει αυτό στο «Τούνελ», λέγοντας ότι ήταν από τα πρώτα που είχε δηλώσει, ακριβώς γιατί εκεί υπήρχαν τα μελίσσια με τα οποία ασχολιόταν ο Κωστής.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ακόμη ένα σοκαριστικό στοιχείο για το πτώμα του παιδιού, που μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί. Το πτώμα από τη λεκάνη και κάτω, βρισκόταν ατόφιο, βαθιά θαμμένο στον τάφο. Η εικόνα του είχε δώσει τότε πολλές απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα των Αρχών που όμως δεν τις αξιποίησαν. Φορούσε ένα παντελόνι στυλ φόρμας και ήταν ξυπόλυτος. Όσο κι αν έσκαψαν βαθύτερα οι αστυνομικοί δεν βρήκαν αθλητικά παπούτσια. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο θανάτου την περίοδο που εξαφανίστηκε. Ο τρόπος με τον οποίο τον δολοφόνησαν, δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί γιατί από τη μέση και πάνω το πτώμα ήταν διαλυμένο από τα άγρια ζώα και τα σκυλιά της περιοχής. Έστω και μετά από τρία χρόνια οι Αρχές οφείλουν να αξιοποιήσουν τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και να οδηγηθούν προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης.


Ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο για το πτώμα του παιδιού...

Σoκαριστικά στοιχεία έφερε στο φως χθες το βράδυ το «Φως Τούνελ» για το θρίλερ του Κωστή Πολύζου τρία χρονιά μετά την εξαφάνιση του με την Αγγελική Νικολούλη να αφιερώνει εκπομπές και να επιμένει με μεθοδική έρευνα γύρω από
τον τόπο του εγκλήματος.

Νέες μαρτυρίες διαλύουν την ομίχλη της μοιραίας νύχτας που δολοφόνησαν και εξαφάνισαν τον 23χρονο Κωστή Πολύζο από τη Σιάτιστα Κοζάνης. Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα, λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες, ήρθαν στο φως και οδηγούν την υπόθεση στο δρόμο της εξιχνίασης.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ

kozan.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://poll.pollcode.com/6328178

Δημοφιλείς αναρτήσεις