ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευσαν και χόρεψαν οι Γρεβενιώτες της Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Ένα διαφορετικό και πολύ ευχάριστο σαββατόβραδο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθησαν στον ετήσιο χορό των Γρεβενιωτών Ν. Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε το...
Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στο οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση». 

Το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς ανέλαβε το μουσικό παραδοσιακό Γρεβενιώτικο συγκρότημα του «μαέστρου» Δημήτρη Μπουζαλή, με το οποίο οι Γρεβενιώτες μόνο γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Να σημειωθεί πως η βραδιά είχε και ποντιακή μουσική με τις αδερφές Χριστίνα και Αθηνά Κυριακίδου.

Δείτε περισσότερες φωτό εδώ


Το μεγαλύτερο χειροκρότημα της βραδιάς εισέπραξαν τα παιδιά Γρεβενιώτικης καταγωγής πουν ζουν στο Ν. Κοζάνης, τα οποία βραβεύτηκαν από το σύλλογο για την είσοδό τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2013. 
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γρεβενιωτών κ. Δημήτρης Μπουκάλης, αλλά και ο γραμματέας κ. Βασίλης Αποστόλου ευχήθηκαν καλή αποκριά σε όλο τον κόσμο, ενώ δεν παρέλειψαν να καλέσουν τους Γρεβενιώτες και κυρίους τα νέα παιδιά να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία του συλλόγου που θα γίνει τον επόμενο μήνα, για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.














Θανάσης Τέγος
kozan.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: