ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Bild: Ο πιλότος του μοιραίου Boeing ίσως αυτοκτόνησε γιατί τον εγκατέλειψε η σύζυγός του

Ένα νέο σενάριο φέρονται να εξετάζουν οι αρχές που προσπαθούν να ρίξουν φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Boeing των Malaysian Airlines, σύμφωνα με τη...
γερμανική εφημερίδα Bild.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «πέταξε προς την καταστροφή λόγω απογοήτευσης;» η Bild, αναφέρεται στο ενδεχόμενο ο πιλότος, Zaharie Ahmad Shah, να έριξε το αεροπλάνο στη θάλασσα, παίρνοντας μαζί του στο θάνατο άλλους 238 επιβάτες, επειδή τον εγκατέλειψε η σύζυγος με τα τρία παιδιά τους.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τον πιλότο του μοιραίου Boeing, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες η συμπεριφορά του πριν από την πτήση της Malaysia Airlines, η οποία ακόμα αγνοείται. Συγκεκριμένα ένας από τους φρουρούς ασφαλείας υποστήριξε πως ο κυβερνήτης Ζαχαρί χαιρέτησε σχεδόν με στρατιωτικό στυλ. «υπήρξε μια εντυπωσιακή αλλαγή στον τρόπο που μας χαιρέτησε είχε εκείνο το βράδυ» δήλωσε ένας από τους φρουρούς ασφαλείας, προσθέτοντας ότι «Δεν ήταν αυτός».

Ακόμα μία πληροφορία που έρχεται στο φως είναι πως πριν από την πτήση ο πιλότος για πρώτη φορά πήγε στο αεροδρόμιο με το δικό του αυτοκίνητο μάρκας BMW και όχι με το υπηρεσιακό όχημα της αεροπορικής εταιρείας. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως στο αυτοκίνητο ήταν μαζί του και η σύζυγος του, η οποία δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι και τελικά εμφανίστηκε το επόμενο Σάββατο, σχεδόν μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

Εφυγε από το σπίτι την ημέρα της πτήσης
Το σενάριο αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι η σύζυγος του 52χρονου πιλότου, εγκατέλειψε την οικογενειακή τους εστία την ημέρα της μοιραίας πτήσης. Ωστόσο οι λόγοι για τους οποίους η σύζυγος του Zaharie Ahmad Shah αποφάσισε να μετακομίσει, δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Καλός πατέρας ο πιλότος
Ο πιλότος περιγράφεται από τους γείτονες ως ένας ιδιαίτερα «δοτικός» και «περιποιητικός» πατέρας και όπως αναφέρει η Bild, η απόφαση της συζύγου του να τον εγκαταλείψει, ενδεχομένως να τον οδήγησε στην απονενοημένη πράξη.

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο πιλότος του εξαφανισμένου Boeing, Zaharie Ahmad Shah, μαζί με την οικογένειά του και τα δύο από τα παιδιά του.
Mε την σύζυγό του και την κόρη του Αϊσα:


iefimerida.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: