ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Συναγερμός στον Πειραιά: Θύμα απαγωγής η γνωστή δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα; (Βίντεο + φωτο)

Συναγερμός έχει σημάνει στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά και σε όλη την Αττική έπειτα από το ενδεχόμενο απαγωγής της γνωστής δημοσιογράφου, Θάλειας Χούντα.


Όπως αναφέρει ο σύζυγός της και γνωστός δικηγόρος Νίκος Μπούρας, η Θάλεια Χούντα πήρε ταξί στις 8:00 το βράδυ, από την οικεία που διαμένει το γνωστό ζευγάρι, με προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά. Έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνται.

Σύμφωνα με το γνωστό ποινικολόγο το ίδιο βράδυ της εξαφάνισης, της συζύγου του, δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημά όπου τον προειδοποιούσαν να προσέξει τι θα κάνει με μιαδικαστική διαμάχη που έχει, χωρίς όμως να αναφέρουν αν κρατούν την δημοσιογράφο και αν έχουν πρόθεση να ζητήσουν λίτρα.

Ο Νίκος Μπούρας έκανε έκκληση, μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, σε όποιον γνωρίζει έστω και το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί του ή με την ασφάλεια.

Από την πλευρά τους οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής δεν είναι σίγουροι, βάσει των στοιχείων που έχουν μέχρι στιγμής, για το αν η γυναίκα έφυγε με τη θέλησή της ή αν έχει απαχθεί.



Δείτε τι δήλωσε ο Νίκος Μπούρας για την εξαφάνιση της συζύγου του:

piraeuspress.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: