ΣΙΝΕ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Π.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ»

Σχολιάζοντας πρόσφατες δηλώσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θα ήταν λάθος μου να μην αναγνώριζα πως...
έστω και καθυστερημένα, ένας πρώην υπουργός της κυβέρνησης και σήμερα υποψήφιος Περιφερειάρχης αναγνωρίζει το τεράστιο έργο που επιτελέστηκε την περίοδο των διοικήσεων Ψωμιάδη.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε με τις δηλώσεις του ένα γενναίο βήμα για την αποκατάσταση μιας αλήθειας που έγιναν επανειλημμένες προσπάθειες να θαφτεί τα τελευταία δυο χρόνια.
Την ίδια ώρα, φαίνεται πως ενόψει των επερχόμενων εκλογών ο περίφημος ¨αποψωμιαδισμός¨ της διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρέμεινε μόνο ως εύπεπτο σύνθημα στα χείλη των νεοφώτιστων, που βιαζόντουσαν τότε, ενάμισι μόλις χρόνο πριν, να αποτάξουν ¨τα μεγάλα λόγια, το λαϊκισμό, τις υποσχέσεις, το χάϊδεμα αυτιών μιας διοίκησης με ξεπερασμένη νοοτροπία¨.
Είναι ασφαλώς ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, πως ο σημερινός Περιφερειάρχης αναγνώρισε τη δυναμική της πλειοψηφίας των περιφερειακών συμβούλων της ομάδας Ψωμιάδη, -παρά την αρνητική άποψη που είχε κατ’ αρχήν για πολλούς από αυτούς- σπεύδοντας να ανακοινώσει τη συμπόρευση τους με την ¨Αλληλεγγύη¨.
Φαίνεται πως τελικά η ομάδα μου, η οικογένεια μου, οι συνάδελφοι μου, δεν ήταν τόσο ¨κουρασμένοι¨ και αποτυχημένοι, όσο κάποιοι ήθελαν να παρουσιάζουν…»

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: