ΣΙΝΕ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Malaysia Airlines: πώς επιβάτης του Boeing ξεγέλασε 6 φορές τον θάνατο!!!

Η ζωή του 77χρονου Λι Ρουσένγκ κινδύνεψε έξι ολόκληρες φορές, όμως σε όλες σώθηκε σαν από θαύμα…

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση MH370 της Malaysian Airlines από Κουάλα Λουμπούρ για Πεκίνο.

Η αυστραλιανή εφημερίδα Sydney Morning Herald αποκαλύπτει την απίστευτη ιστορία ζωής του 77χρονου Κινέζου που στεκόταν πάντα τυχερός μέσα στην ατυχία του.


Όταν ήταν βρέφος, εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του, όταν Γιαπωνέζοι στρατιώτες εισέβαλαν στην Κίνα. Όμως εκείνοι την τελευταία στιγμή δεν τον σκότωσαν.


Στα παιδικά του χρόνια, χτυπήθηκε από φορτηγό, στην προσπάθειά του να μάθει ποδήλατο. Όταν μάθαινε κολύμπι, παραλίγο να πνιγεί, αλλά τον έσωσαν οι φίλοι του.


Στην ενήλικη ζωή του υπέστη τρεις καρδιακές προσβολές και κατά τη διάρκεια της μίας, αναγκάστηκε να πάει μόνος του με ποδήλατο στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και τελικά, να σωθεί. Τα μαθήματα ποδηλάτου, ως παιδί, μπορεί να του στοίχισαν ένα τροχαίο ατύχημα, όμως δεν πήγαν χαμένα.


Ο Λι εκτίμησε πολύ την αξία της ζωής μετά απ’ όλα αυτά που του συνέβησαν και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ζωγραφική και την καλλιγραφία.


Στην προσωπική του ιστοσελίδα, είχε αναρτήσει προ μηνών το παρακάτω μήνυμα: «Έχοντας διαφύγει από τον θάνατο αρκετές φορές, απολαμβάνω τη ζωή και ανακαλύπτω ακόμη περισσότερο τους θησαυρούς που κρύβει».


Ο Λι Ρουσένγκ ήταν ο γηραιότερος μεταξύ των 239 επιβατών της μοιραίας πτήσης της Malaysia Airlines και επιβιβάστηκε στο Boeing 777 μαζί με τη 73χρονη σύζυγό του, Μπάο Χουάνχουα.


Ο Ρουσένγκ είχε ταξιδέψει στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε διάσκεψη 34 Κινέζων καλλιτεχνών, οι οποίοι μαζί με τους συγγενείς τους και τους Μαλαισιανούς διοργανωτές, καθώς και ντόπιους, είχαν επιδοθεί σε τριήμερο διαγωνισμό ζωγραφικής και καλλιγραφίας, με χορηγό τη Μαλαισιανή εταιρεία IBICN.


fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: