ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

«Κλεμμένα Όνειρα»: Τα νέα επεισόδια (394 - 395 - 396 - 397 - 398) (videos)

Ο αστυνόμος Μακρής θα πάει να ζητήσει βοήθεια από τους παλιούς τους συναδέλφους ώστε να τον...
Mega: Καθημερινά στις 21:15

Δευτέρα 28/4/2014


Επεισόδιο 394

Ο αστυνόμος Μακρής θα πάει να ζητήσει βοήθεια από τους παλιούς τους συναδέλφους ώστε να τον βοηθήσουν με την παρακολούθηση του Μαλτέζο. 
Ο Μαυρίδης θα πάει να παρουσιαστεί στην αστυνόμο Τάνια και θα της πει ότι θέλει να καταθέσει για το άλλοθι που είχε την ώρα που έγινε ο φόνος. 

Ο Άρης αντί να σκέφτεται τη μητέρα του που είναι στη φυλακή βαζει σε λειτουργία το σχέδιο του ενάντια στον Σταύρο. 
Η Αλεξάνδρα πλέον είναι ψυχολογικά κομμάτια και αυτό οφείλεται η παραμονή της μέσα στη φυλακή όπου και θα τσακωθεί μαζί με τη Βίκυ που δεν έχει βρει ακόμα έναν μάρτυρα ώστε να επιβεβαιώσει το άλλοθι της...

Δείτε το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.datemule.com/videos?v=19o_353502266d58f0

- 394 από takis12100

Τρίτη 29/4/2014
Επεισόδιο 395

Ο Άρης μαζί με τον Σταύρο θα έχουν μια κουβέντα όπου θα αφορά την Αλεξάνδρα αλλά και τον ρόλο που παίζει ο Μαυρίδης σε όλη αυτή την υπόθεση αλλά και τον σκοτεινό χαρακτήρα που φαίνεται να έχει. 
Εν τω μεταξύ η δίωξη ναρκωτικών θα διαπιστώσει ένα μεγάλο γεγονός ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Ο αστυνόμος Μακρής θα κάνει μία περίεργη κίνηση και θα πάει στον Ορέστη όπου και θα του ζητήσει να του δώσει ένα δείγμα του DNA της Χρύσας για να μπορέσει να το ταυτοποίηση με το DNA του Μαυρίδη.
Ο Σάκης θα κάνει μία τρομερή ανακάλυψη όταν θα καταλάβει ότι πίσω από τη διακίνηση ναρκωτικών κρύβεται ο Άρης....


Δείτε το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο

-395 από takis12100


Πέμπτη 1/5/2014
Επεισόδιο 396

Η Σόνια θα μιλήσει στον Μακρή και θέλει να του πει ότι θα στείλει ένα μήνυμα στον Ίωνα και να του πει να σηκωθεί και να φύγει γιατί κινδυνεύει.
Ο Μαυρίδης θα δώσει ένα μεγάλο μπράβο στον Άρη για την επιτυχή εκτέλεση του σχεδίου του εναντίον στο Σταύρο αλλά και για την σύλληψη του Σταύρου.

Η Πέγκυ είναι απελπισμένη ακόμα περισσότερο όταν θα την ενημερώσει η Στέλλα ότι ο Νίκος πήγε και τα κατέθεσε όλα στην αστυνομία ακόμα θα της πει να πάει να παραδοθεί από μόνη της γιατί δεν θα αργήσουν καθόλου να τη συλλάβουν. 
Ο Σάκης θα μιλήσει στον Σταύρο για τις πολλές υποψίες που έχει για τον αδερφό του τον Άρη αλλά ο Σταύρος στο άκουσμα σε αυτά που του λέει ο Σάκης θα αρνηθεί να πιστέψει ότι είναι ο Άρης πίσω από όλα αυτά που έχουν γίνει
Δείτε το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο

-396 από takis12100


Παρασκευή 2/5/2014
Επεισόδιο 397 
Ο Μαυρίδης θα πάει στο μέρος όπου έχει φυλακίσει τον Ίωνα και θα του πει πως ήρθε η στιγμή να δουν και οι δύο πόσο πολύ τον αγαπάει η αδερφή του.
Η Πέγκυ δέχεται μια τεράστια πίεση στην ανάκριση όπου της κάνει η Τάνια και θα της λέει να κατονομάσει το όνομα του προσώπου που κρύβεται πίσω από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Η εξαφάνιση της Χρύσας είναι ένα ακόμα γεγονός όπου θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τον Άρη.Ο Άρης θα μιλήσει στον Μαυρίδη για ένα άκρως αρρωστημένο παιχνίδι όπου κακοποιούν και πανικοβάλλουν μία γυναίκα κι από κάτω το κοινό δηλαδή ο κόσμος θα στοιχηματίζει πως θα αντιδράσει αυτή γυναίκα.
Ακόμα θα του πει ότι φοβάται πως αυτή η γυναίκα είναι η Χρύσα .
Δείτε το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.datemule.com/videos?v=76o_153504cc980405

- 397 από takis12100


Παρασκευή 2/5/2014
Επεισόδιο 398

Ο Σταύρος και η Νάντια θα έχουν μία τρυφερή στιγμή όταν ο Σταύρος θα της πει ότι χωρίς την δικιά της παρουσία η ζωή του θα ήταν άδεια και τότε θα ανταλλάξουν ένα καυτό
φιλί.
Ο Σάκης θα προσπαθεί να τα πει όλα τα γεγονότα που έχουν γίνει στο κολέγιο στην Φρύνη αλλά αυτή θα είναι εξαντλημένη από την κούραση και θα την πάρει ο ύπνος χωρίς καν να καταλάβει τι λέει ο Σάκης.
Ο Σταύρος θα δείξει στον Ρώσο αυτό που του έστειλαν οι απαγωγείς δηλαδή το βίντεο με τη Χρύσα,τότε ο Ρώσος θα αναστατωθεί και θα παρακαλέσει τον Σταύρο να προσπαθήσει να βρει τα λεφτά αμέσως ώστε να ελευθερώσουν την Χρύσα
Δείτε το VIDEO στον παρακάτω σύνδεσμο

videocosmos.gr

datemule.com

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ ή ΕΔΩ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis

Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: