ΣΙΝΕ

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έπεσαν "ΚΑΜΠΑΝΕΣ" στην Κοζάνη!!! – Οι αποφάσεις του ΔΣ και οι…καρατομήσεις! (Ανανεώθηκε)

Μετά από έκτακτη σύσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ. Κοζάνη στα γραφεία του συλλόγου την Δευτέρα 14-4-2014 το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τις παρακάτω ποινές για διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας:

1. Την στέρηση δύο μηνών των συμφωνηθέντων οδοιπορικών όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

2. Την απομάκρυνση των ποδοσφαιριστών Δημητρίου Κάλφα (αρχηγού της ομάδας) και Νικόλαου Τραυλού από τις εκδηλώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αγάπιος Γαβριηλίδης

fckozani.gr


Μας απογοητεύσατε…

Δύο μέρες μετά την ήττα της Κοζάνης από τον Πυρσό ήρθαν τα πάνω κάτω στην ομάδα. Στο χθεσινό Δ.Σ αποφασίστηκε η απομάκρυνση Κάλφα και Τραυλού από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν…

Ο πρόεδρος κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης πήρε την κατάσταση στα χέρια του και όπως γράφτηκε στην ανακοίνωση, προέβη σε αυτή την τιμωρία των δύο ποδοσφαιριστών για διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας.

Αυτή η ομάδα πριν από δύο βδομάδες, έπαιζε το ματς της χρονιάς με τη Λάρισα και ήταν έτοιμη να κυνηγήσει ακόμα και τη Β Εθνική. Ο κόσμος πίστεψε σε εσάς και το έδειξε έμπρακτα, αφού το ΔΑΚ Κοζάνης γέμισε με περισσότερους από 2.500 φιλάθλους. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν ήταν το καλύτερο, αφού η Κοζάνη ηττήθηκε με 4-1 χωρίς να βγάλει πάθος σε κανένα σημείο του αγώνα, εισπράττοντας όμως το χειροκρότημα. Τις επόμενες μέρες κανείς δεν κατηγόρησε παίχτες και προπονητή, αντιθέτως τους ενθάρρυναν για την συνέχεια, αφού η δεύτερη θέση ήταν ο επόμενος στόχος της ομάδας.

Φτάσαμε όμως στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών, ξέροντας πως η Κοζάνη αν έβγαζε το καλό της πρόσωπο θα είχε ένα εύκολο απόγευμα… Αντί αυτού, μόλις στο 10ο λεπτό ο Πυρσός είχε κάνει το 2-0, είχε χάσει δύο τετ-α-τετ και η Κοζάνη ήταν σαν να μην υπήρχε μέσα στο γήπεδο! Η απόδοση Τραυλού και Κάλφα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ο Πυρσός που παλεύει για τη σωτηρία του πήρε πολύ εύκολα τους τρείς βαθμούς. Ίσως και ο Ταφαρλής με την απόδοση του να φέρνει αντιδράσεις στο στρατόπεδο της Κοζάνης.

Δεν πιστεύω πως ήταν σε κακή μέρα, αφού εδώ και καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά με την απόδοση τους. Δεν μπορώ να ξέρω τι έφταιξε, πάντως απογοήτευσαν τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος στήριζε από την πρώτη μέρα της χρονιάς τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ομάδας τιμώρησε τους παίχτες για διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας της ομάδας. Χρωστάνε μία εξήγηση αρχικά στο εαυτό τους, έπειτα στους συμπαίκτες τους και τον προπονητή τους και φυσικά στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα τους και αυτοί ίσως δεν το εκτίμησαν.

Όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο να αγωνιστείς με τη φανέλα της Κοζάνης, πρέπει να σέβεσαι όλους αυτούς που σε στήριξαν και σε εμπιστεύτηκαν. Αν εσύ έχεις κάποιους λόγους για τους οποίους νιώθεις ότι αδικείσαι από την ομάδα σου (π.χ είσαι απλήρωτος), τότε κατά την γνώμη μου (αν αυτός είναι ο λόγος) πρέπει να το λύσεις εξωαγωνιστικά και όχι μέσα στο γήπεδο. Αφού αποφάσισες να παίξεις, τότε να ξέρεις ότι παίζεις για εσένα, την ομάδα σου, τον κόσμος σου. Αν δεν θες να σεβαστείς τον εαυτό του, τότε σεβάσου όλους τους υπόλοιπους…

Προσωπικά με απογοητεύσατε κύριοι… Εύχομαι να μην υπάρχει άλλος με παρόμοια συμπεριφορά, αφού με αυτό τον τρόπο καταρρίπτεται κάθε θεσμός του ποδοσφαίρου. Δηλαδή με την απόδοσή σου να δείχνεις πως δεν ενδιαφέρεσαι για την νίκη, ενώ αυτός είναι ο σκοπός σου. Η απόφαση της διοίκησης ήταν απολύτως σωστή και δεν ξέρω αν θα δοθεί δεύτερη ευκαιρία σε Κάλφα και Τραυλό.

Πλέον μένουν 5 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος και η Κοζάνη, αν και ακούγεται ακραίο πρέπει να προσέξει, διότι είναι τέταρτη στην βαθμολογία, 7 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού… Επόμενος αγώνας με την Δόξα Πενταλόφου στο ΔΑΚ Κοζάνης της επόμενη Κυριακή (27-4-14)

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: