ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

«Ο πατέρας μου είπε ότι πήρε δύο υπογλώσσια όταν είδε τη διαφήμιση»

«Πρώτη μου φορά τόση δημοσιότητα» δηλώνει η Μαρίλια από το σποτ του «Ποταμιού»!!!
Με χιούμορ και καλή διάθεση αντιμετωπίζει τις αντιδράσεις για το σποτ του «Ποταμιού» η 22χρονη πρωταγωνίστρια...
 Μαρίλια Χαριδήμου. Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Μαρίλια λέει: «Ξέρετε ότι είναι η πρώτη μου φορά;» εννοώντας ότι δεν έχει ξαναδώσει συνέντευξη, ούτε έχει φωτογραφηθεί για κάποιο έντυπο.
«Όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε» σημειώνει η απόφοιτη της δραματικής σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, δείχνοντας να το διασκεδάζει και στη συνέχεια αναφέρεται στους γονείς της. «Όταν ο πατέρας μου είδε το σποτ χρειάστηκε να πάρει, όπως μου είπε χαριτολογώντας δύο υπογλώσσια! Ευτυχώς οι γονείς μου έχουν χιούμορ».

Η Μαρίλια αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το σποτάκι του «Ποταμιού» του Σταύρου Θεοδωράκη: «Με κάλεσε ο κ. Πάνος Κοκκινόπουλος, τον οποίο είχα την τύχη να έχω καθηγητή στη σχολή. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινή, αν δεν ήταν αυτός ίσως να μην το έκανα. Επειδή όμως ξέρω ότι απ’όσα πράγματα έχει κάνει το αισθητικό αποτέλεσμα που βγάζει είναι πάντα το καλύτερο, δέχτηκα να πρωταγωνιστήσω στο σποτ. Δεν σας κρύβω ότι στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική. Δεν ήθελα να εμπλακεί το όνομά μου με ένα πολιτικό κόμμα. Όταν όμως, μου έστειλαν το σενάριο και το διάβασα, ενθουσιάστηκα. Το βρήκα χιουμοριστικό, πρωτότυπο και εύστοχο».

Η 22χρονη Κύπρια δεν συμμερίζεται τις αντιδράσεις για το σποτάκι λέγοντας: «Κατανοώ το γεγονός ότι υπήρξαν αντιδράσεις, άλλωστε ήταν φυσιολογικό. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Ωστόσο θεωρώ ότι όσοι αντέδρασαν και μάλιστα με αυτό τον τρόπο πάσχουν από έλλειψη χιούμορ. Όσοι προσβάλλονται από το περιεχόμενο του σποτ ας κατέβουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. 

Αν στήσεις αυτί, θα διαπιστώσεις ότι οι περισσότερες συζητήσεις μεταξύ των νέων είναι με αληθινό σεξιστικό περιεχόμενο».


Ποια είναι η Μαρίλια του σποτ του «Ποταμιού»
Είναι η πρωταγωνίστρια του αμιφλεγόμενου προεκλογικού σποτ του «Ποταμιού», που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ακόμη και εντός του κόμματος.

Ονομάζεται Μαρίλια Χαριδήμου, είναι 22 ετών και κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου.


Με σπουδές στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, αλλά και τη δραματική σχολή Θεοδοσιάδη, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις, ενώ αριθμεί και εμφανίσεις σε βίντεο κλιπ, όπως σε αυτό του μουσικού συγκροτήματος «9 Στιγμές».

Μία από τις πιο γνωστές παραστάσεις στην οποία έχει πρωταγωνιστήσει είναι η μαύρη κωμωδία «Ζιγκολό ετών 22» από τη θεατρική ομάδα L.A.K.(S).I.M.I. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει και σε μουσικά δρώμενα.

Η Μαρίλια εμφανίζεται στο πρώτο από τα δύο διαφημιστικά σποτ του Ποταμιού, στο οποίο μιλά για «την πρώτη της φορά» δίνοντας την εντύπωση ότιαναφέρεται στην πρώτη, ερωτική της εμπειρία.

Τα αποκαλυπτήρια γίνονται στο κλείσιμο του σποτ, όπου η κοπέλα διευκρινίζει ότι αναφέρεται στην πρώτη φορά που... θα ψηφίσει, εν προκειμένω το Ποτάμι.


e-go.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: