ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μασάζ με φίδια: Θα το δοκίμαζες;

Ένα μασάζ μετά από την περιήγηση στα αξιοθέατα ακούγεται καλή ιδέα, τί γίνεται όμως αν το πακέτο περιλαμβάνει και... φίδια;

Οι επισκέπτες του...
Cebu City Zoo στις Φιλιππίνες μπορούν να έχουν ένα δωρεάν μασάζ συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, όχι όμως από τα έμπειρα χέρια μασέρ αφού το έργο αναλαμβάνουν πύθωνες Βιρμανίας.

Τέσσερις πύθωνες, βάρους 250 κιλών συνολικά, γλιστρούν πάνω στο σώμα όσο έχουν το θάρρος να τολμήσουν αυτό το περίεργο μασάζ.

Οι πύθωνες, που ονομάζονται Μισέλ, Γουόλτερ, Ι-Τζέι και Ντάνιελ, ταίζονται με 10 κοτόπουλα έκαστος πριν ξεκινήσουν το μασλαζ για να αποφευχτεί η πιθανότητα να νιώσουν... πείνα κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Ο Ίαν Μακ Λιν από τη Χαβάη το έχει δοκιμάσει δυο φορές. Όπως λέει ενημερώθηκε για το τι ακριβώς έπρεπε να κάνει κι ακολούθησε πιστά τις συμβουλές. Όπως λέει πρέπει να παραμείνεις ακίνητος, ήρεμος, να μην φυσήξεις και να μη μιλήσεις για να μη θεωρηθείς θήραμα.

Η κίνηση των φιδιών πάνω στο σώμα για 10 με 15 λεπτά λέγεται πως είναι θεραπευτική και ηρεμιστική ενώ όπως δηλώνει ο διευθυντής του ζωολογικού κήπου Giovanni Romarate, οι επισκέπτες αρχικά αισθάνονται φόβο αλλά οι περισσότεροι που το δοκιμάζουν λένε πως τους άρεσε.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

e-go.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: