ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Football League 12η αγ.: Εξασφάλισε θέση στην τριάδα η Κέρκυρα (videos)

Με γκολ του Αλέξανδρου Κόντου στο 94ο λεπτό, η Κέρκυρα επικράτησε 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών στο ΕΑΚ και κλείδωσε μία θέση στην τριάδα. 
Ο Ολυμπιακός Βόλου έθεσε νοκ-άουτ τον...
Ηρακλή, θρίαμβος των Χανίων στο Αιγίνιο.


Νίκη Βόλου - Φωστήρας 2-0
Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα έκανε η Νίκη Βόλου, ύστερα κι από την εύκολη επικράτησή της επί του αδιάφορου Φωστήρα. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Μπρούνο Πινιέιρο και διπλασίασε τα γκολ της στο 36ο με δυνατό σουτ του Ισαάκ Χοβέ. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, φροντίζοντας απλά να διαφυλάξουν το 2-0, ενώ το μοναδικό μελανό σημείο γι' αυτούς καταγράφηκε στο 58ο λεπτό, όταν ο γκολκίπερ Μανώλης Αποστολίδης, που δεν είχε χάσει ούτε λεπτό την εφετινή σεζόν, τραυματίστηκε και αποχώρησε. Ο θεσσαλικός σύλλογος, πλέον, χρειάζεται 4 βαθμούς στα εναπομείναντα δύο ματς για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης (60' Ταΐρης), Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (74' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Μπιτσάκος, Γκότοβος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ισαάκ (79' Τσουκάνης), Σουλίδης.

H βαθμολογία και τα στατιστικά της Football League

Φωστήρας (Βάντενμπρουκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γαρουφαλιάς (69' Σμυρλής), Ζιάμπαρης, Γκίνο, Τεγούσης, Μακρίδης, Λύρας (83' Γ. Μπαστάνης), Σεχολάρι.

Κέρκυρα - Ηρακλής Ψαχνών 2-1
Θέση στην πρώτη τριάδα της ειδικής βαθμολογίας εξασφάλισε η Κέρκυρα μετά τη νίκη στη συγκλονιστική αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Παναγιώτης Ζορμπάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 20ό λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν στο 53' όταν αποβλήθηκε ο Ζόραν Μπαλντοβάλιεβ και ισοφάρισαν στο 58' με σουτ του Ολιβιέ Μπουμάλ. Το γκολ του Καμερουνέζου, όπως κι εκείνο του Αλέξανδρου Κόντου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώθηκαν από πολύ μακρινή απόσταση και γι' αυτό φέρουν ευθύνη οι δύο γκολκίπερ. Οι "Φαίακες", μάλιστα, είχαν στείλει την προειδοποιητική βολή στο 88' με ένα ακόμη πολύ μακρινό σουτ του Σεμπάστιαν Ναγιάρ που βρήκε στο οριζόντιο μετά από επέμβαση του Χρήστου Αθανασόπουλου.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης (77' Καραγιαννίδης), Ζορμπάς (75' Κόντος), Ναγιάρ, Σουάνης, Καραδέμητρος (67' Μπεριάν), Κρητικός, Ραπτάκης, Μπαλντοβάλιεβ.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσούτσης, Τσιμόντζι (42' Οχάντζα), Μπουμάλ, Γκμπαγκουιντί (56' Βιγιαρέχο, 83' Ντελέκος).

Αιγινιακός - Χανιά 0-3
Σαν σίφουνας πέρασαν τα Χανιά από την Πιερία, όπου χάρη στο 3-0 επί του Αιγινιακού, επανήλθαν την κατάλληλη στιγμή στις επιτυχίες και έχουν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν προηγήθηκε στο 22ο λεπτό με σουτ του Μάρκου Μαραγκουδάκη και άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 37', όταν η κεφαλιά του Αλέξανδρου Παπατζίκου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η νίκη των φιλοξενούμενων άργησε να εξασφαλιστεί, αφού ο νεοεισελθών Κωστας Σκάρος και ο Γιάννης Λουκίνας σκόραραν στο 88' και το 93' αντίστοιχα, ωστόσο το γεγονός ότι τα τελευταία δύο παιχνίδια τους θα διεξαχθούν στην Κρήτη, δεν μπορεί παρά να τους οπλίζει με θάρρος.

Αιγινιακός (Λιόλιος): Τόλιος, Σαμαράς (46' Χατζής), Λιόλιος, Γεωργίου (46' Γιαζιτζόγλου), Κωνσταντινίδης, Ζούρκος, Λαζαρίδης, Πέντα, Μανσάνο, Μπελόν (57' Γκέσιος), Κουτσοσπύρος.

Χανιά (Σεροπιάν): Ρίζος, Παπατζίκος, Καμπλιώνης, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Γκούμας, Πάγκαλος (70' Κονσταντίνοβ), Τσατσαρής, Βασιλόγιαννης (91' Λουκίνας), Βαλλιάνος (77' Σκάρος), Μαραγκουδάκης.
Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Ανήμερα των 35ων γενεθλίων του, ο Γιάννης Κατσίκης σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό με σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και χάρισε στον Ολυμπιακό Βόλου τη νίκη με 1-0 επί του Ηρακλή. Ο "γηραιός" έχασε τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και άλλες δύο κλασικές στο δεύτερο, με συνέπεια το όνειρο της επιστροφής στη Super League να χαθεί. Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν, καθώς μερίδα οπαδών των γηπεδούχων έβαλε φωτιά σε καθίσματα και πανό, εκφράζοντας την οργή τους για την έκβαση της σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" αντίθετα, έγιναν το απόλυτο φαβορί για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Τσιλιανίδης, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Σαββίδης (46' Χιονίδης), Τάι, Ματσούκας (75' Μπαμπά), Κοντέων, Λίμα, Παπαστεριανός.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Γκίτκος, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Ζέρης, Ρόκας, Πινδώνης, Νικολιάς (79' Ιωάννου), Μπρέσκα (62' Μόνχε), Γκούρμα, Κατσίκης (88' Κολημήτρας).

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
(18:00) Νίκη Βόλου - Φωστήρας 2-0
(14' Πινιέιρο, 36' Ισαάκ)
(18:00) Κέρκυρα - Ηρακλής Ψαχνών 2-1
(20' Ζορμπάς, 94' Κόντος - 58' Μπουμάλ)
(18:00) Αιγινιακός - Χανιά 0-3
(22' Μαραγκουδάκης, 88' Σκάρος, 93' Λουκίνας)
(18:00) Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1
(2' Κατσίκης)

Κασσιόπη - Ηρακλής Ψαχνών 2-1 Τα γκόλ Play Off 12η Αγ.

Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου 0-1 Football League Play Off 12η Αγ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: