ΣΙΝΕ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Tι… ενώνει τον Στουρνάρα με τη Sharon Stone


Ο Γιάννης Στουρνάρας για να γίνει δημοφιλής ανάμεσα σε υπουργούς, βουλευτές και ομολόγους του στο Eurogroup επικαλείται ότι γνωρίζει τη…
Sharon Stone. 

Όχι μόνο απλώς τη γνωρίζει, αλλά όπως ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών ισχυρίζεται, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood είναι και πρώτη του ξαδέλφη.

Για όσους δεν πείθονται ο κ. Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Βηματοδότη», ξετυλίγει την πραγματική ιστορία του παππού του Ανάργυρου Στουρνάρα, που έφυγε μετανάστης στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1910. Εκεί άλλαξε το όνομά του, όπως έκαναν όλοι οι Έλληνες μετανάστες ώστε να μπορούν να προφέρουν οι Αμερικάνοι εύκολα το επίθετό τους. Έτσι από Ανάργυρος Στουρνάρας το έκανε… Harris Stone.

Ο υπουργός οικονομικών έχει κληρονομήσει την ταυτότητα του παππού του με το επίθετο Stone και την επιδεικνύει με καμάρι στους φίλους του λέγοντας ότι η πασίγνωστη ηθοποιός είναι πρώτη εξαδέλφη του. «Αφού έχουμε το ίδιο επίθετο», λέει. Μάλιστα την Πέμπτη, όταν μια φωτογραφία της διάσημης ηθοποιού φιγουράριζε όρθια στην πρώτη σελίδα των «Νέων», ο κ. Στουρνάρας δέχθηκε τουλάχιστον 20 τηλεφωνήματα από γνωστούς του, που του ζητούσαν στα σοβαρά ένα και μόνο πράγμα: «Πες της να έρθει στην Ελλάδα να μας τη γνωρίσεις. 
Πρόκειται για γυναικάρα».


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: