ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1 (videos)

Η Εθνική μας ομάδα ΕΠΙΚΗ πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και την Κυριακή αντιμετωπίζει την...
Κόστα Ρίκα (23:00).


Δεν υπάρχει αυτός ο άθλος! 
Η Εθνική μας ομάδα πανηγύρισε μια ανεπανάληπτη πρόκριση για τις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου, επικρατώντας απολύτως δίκαια με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού στην Φορταλέζα και έγραψε ιστορία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε συγκλονιστική εμφάνιση και πλέον την Κυριακή αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00) με φόντο το εισιτήριο για τις οκτώ κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.

Όλοι τους ήταν υπέροχοι. Κανείς δεν υστέρησε. Οι πάντες έκαναν απίστευτη εμφάνιση και προσέφεραν στιγμές υπερηφάνειας σε εκατομμύρια Έλληνες. Ο Φερνάντο Σάντος κοουτσάρισε μαεστρικά τους ποδοσφαιριστές του, εκείνοι ακολούθησαν το πλάνο και ήρθε η νίκη-πρόκριση απέναντι σε ένα σπουδαίο σύνολο, όπως είναι η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί.

Αυτά τα παιδιά που τόσα πολλά έχουν ακούσει, πέτυχαν έναν άθλο και η υπέρβαση είναι γεγονός. Από εδώ και πέρα, κοιτάζουν βήμα-βήμα α παιχνίδια και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους μέχρι τέλους. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάμαρης άνοιξε το σκορ στο 42', ο Μπονί ισοφάρισε στο 74' σε 1-1 και στο 93' με εκτέλεση πέναλτι ο Σαμαράς έστειλε στους επτά ουρανούς όλους τους συμπατριώτες μας.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Εστάντιο Καστελάο"

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης (24' Γλύκος), Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης (78' Γκέκας), Κονέ (12' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σαμαράς.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: Μπαρί, Μποκά, Κολό Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61' Μπονί), Ζερβίνιο (83' Σιό), Ντρογκμπά (78' Ντιομαντέ), Οριέ, Γιαγιά Τουρέ, Σερεΐ, Μπαμπά.

Γκολ: 42' Σάμαρης, 74' Μπονί, 93' Σαμαράς (πέναλτι)
Κάρτες: 37' Ντρογκμπά, 62' Καλού, 70' Ντι









sport24
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Lamprini Lamprinou είπε...

ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!