ΣΙΝΕ

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Θρίλερ με τη συμμετοχή του Καρνέζη στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα

Μόλις λίγες ώρες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, που θα κρίνει την πρόκριση ή όχι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στους 8 του Μουντιάλ, σε εξέλιξη βρίσκεται ένα «θρίλερ» αναφορικά με...
τη συμμετοχή ή όχι στην 11άδα του Ορέστη Καρνέζη.

Η συμμετοχή του Καρνέζη θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο διεθνής πορτιέρο μπορεί να έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης όμως οι ενοχλήσεις στη μέση δεν τον έχουν εγκαταλείψει.

Ο Καρνέζης αναμένεται να κάνει ζέσταμα πριν από την έναρξη του αγώνα ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνει κάθε δυνατή ενέργεια από την πλευρά του ιατρικού τιμ προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος .

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση θα ληφθεί από κοινού, δηλαδή ο ίδιος ο Καρνέζης, ο Φερνάντο Σάντος και τα μέλη του ιατρικού θα συναποφασίσουν για τη συμμετοχή του ή όχι στην ενδεκάδα.

Το δεδομένο είναι ότι ο Καρνέζης θέλει όσο τίποτα να αγωνιστεί κανονικά όμως σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα έτοιμος ο ίδιος και φυσικά να ανάψουν το πράσινο φως για τη συμμετοχή του και οι γιατροί της Εθνικής.

Σε διαφορετικό περίπτωση το λογικό είναι να αγωνιστεί ο Παναγιώτης Γλύκος όπως ακριβώς έγινε και κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μετά τον τραυματισμό του Καρνέζη με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να έχει πολύ καλή απόδοση.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: