ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Λαϊκή συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι το Σάββατο 14 Ιουνίου και ώρα 9.00 μ.μ.   συγκαλεί λαϊκή συνέλευση όλων των κατοίκων του χωριού με δύο θέματα:


1.   «Η ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΓ από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου» και

2.   «Η προστασία από τις πολύ συχνές επισκέψεις αρκούδων, ακόμα και στο κέντρο του χωριού, και οι ζημιές που προκαλούν στις κερασιές αλλά και σε άλλες καλλιέργειες».
Στη συνέλευση προσκαλούνται να πάρουν μέρος όλοι οι κάτοικοι του  χωριού, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς όπως,Βουλευτής, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχος, ΔΕΥΑΓ, «Αρκτούρος» κλπ, καθώς και  όλοι οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες (ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν).
Η απόφαση αυτή πάρθηκε γιατί:
1. Πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού μας διαμαρτύρονται εντονότατα για την πάρα πολύ κακή ποιότητα του νερού του δικτύου της ΔΕΥΑΓ από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου, ενώ επίσης πάρα πολλοί αμφιβάλλουν και για την καταλληλότητά του.
2. Το τελευταίο διάστημα πάρα πολλοί κάτοικοι του χωριού έχουν κατατρομοκρατηθεί και αγανακτήσει από την πάρα πολύ συχνή και  απειλητική εμφάνιση αρκούδων από τις πρώτες βραδινές ώρες ακόμα και στο κέντρο του χωριού και από τις μεγάλες καταστροφές που προκαλεί στις καλλιέργειες κυρίως της κερασιάς.
Απαίτησή μας είναι:
1.   Η πολιτεία πρέπει τώρα να πάρει μέτρα προστασίας μας από τις αρκούδες, και
2.   Να έχουμε στο δίκτυό μας όλο το έτος  νερό καλής ποιότητας από τον Α΄ ή Β΄ κλάδο. Να σταματήσει τώρα η ύδρευση του χωριού μας από τη γεώτρηση του Μικρού Σειρηνίου. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                   Ο  Γραμματέας                          Ο Πρόεδρος   
             Αργύριος Καραλιόλιος                 Νικόλαος Δεινόπαπας                   

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: