ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

3ο Φεστιβάλ Μουσών: Τα Πιέρια αποκτούν πολιτιστική ταυτότητα

Το 3ο Φεστιβάλ Μουσών με ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών και καθημερινών δραστηριοτήτων, σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς μπαλκόνι των Πιερίων, το Πάρκο των Μουσών, στοχεύει να δώσει ξεχωριστό στίγμα στην πολιτιστική ταυτότητα της...
περιοχής.
Ξεκινώντας από τις 11 και μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014, το 3ο Φεστιβάλ Μουσών, τα Πιέρια, το Ελατοχώρι είναι στο επίκεντρο, είναι ο καλύτερος προορισμός για εναλλακτικές διακοπές που μπορούν να συνδυάσουν κάθε επιθυμία, είναι η καλύτερηπρόταση για αναψυχή και διασκέδαση. Μουσικές που απογειώνουν, μουσικά σχήματα και τραγουδιστές, που ήδη όπου έχουν εμφανιστεί έχουν καταγράψει sold out σε συμμετοχή κοινού καιlimit up στη διασκέδαση, ακολουθούν ο ένας τον άλλον και ανηφορίζουν για το 3ο Φεστιβάλ Μουσών. Πουθενά αλλού σε τόσες λίγες μέρες δεν συγκεντρώνονται τόσοι πολλοί καλλιτέχνες, τόσες πολλές συναυλίες, μουσικές χοροθεατρικές παραστάσεις, δρώμενα, εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες κ.α.

Όλα έτοιμα

Σε υψόμετρο 1100 μ. σε ένα καταπράσινο μπαλκόνι των Πιερίων, όπου το γαλάζιο τ’ ουρανού έρχεται πιο κοντά και «σβήνει» αρμονικά στις κορυφές των πεύκων, ενώ το βράδυ πάνω τους ακουμπούν τ’ αστέρια, στο μοναδικό Πάρκο των Μουσών, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν το 3οΦεστιβάλ Μουσών και τους χιλιάδες επισκέπτες.
Η διοργανώτρια A Hellas Sound & Records με την συνδρομή και τη συνεργασία όλων των φορέων του Ελατοχωρίου και δεκάδων εθελοντών στοχεύουν να εξασφαλίσουν σε όλους τους επισκέπτες τις καλύτερες και τις πιο πλήρεις υποδομές ώστε η παραμονή τους στο χώρο να συντελεί στην απόλαυση, την ψυχαγωγία και την διασκέδαση.

Η κοινωνική προσφορά

Ο Κοινωνικός χαρακτήρας του φετινού, 3ου Φεστιβάλ Μουσών, εκφράζεται μέσα από την απόφαση των διοργανωτών να διατεθεί ένα μέρος των εσόδων στο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ», ο οποίος γιορτάζει τα 20 χρόνια δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν την ενημέρωση που επιθυμούν για τις συναυλίες, τις παράλληλες δραστηριότητες, την προπώληση εισιτηρίων, τους χώρους διαμονής και την περιοχή του Ελατοχωρίου:
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Μουσών (www.festivalmouson.gr), στο facebook(www.facebook.com/festivalmouson), στα τηλ. 23510 52217- 52218 και email:festivalmouson@gmail.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: