ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Λάρισα: Αυτός είναι ο 71χρονος σάτυρος που φωτογράφιζε γυμνά παιδιά σε κολυμβητήριο [φωτο]

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 71χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις...
11.05.2014 στη Λάρισα, για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον ΠΑΡΙΣΗ Γεώργιο του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25.04.1943 στην Αγιά Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παρίσης είχε συλληφθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς φωτογράφιζε τους ανήλικους διαγωνιζόμενους τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους.



Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας η παραγωγή του οποίου συνδέεται με την εκμετάλλευση και χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος και παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας που αφορά στην προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατ' εξακολούθηση (άρθρο 22 παρ. 4 του Ν. 2472/1997).

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος.
directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: