ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Ορίστηκε η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Ορίστηκε –επιτέλους- από την ΕΠΟ η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο ερασιτεχνικό (και την επόμενη σεζόν) πρωτάθλημα της Τρίτης Εθνικής κατηγορίας!

Η αρμόδια επιτροπή γνωστοποίησε πως...

το πρωτάθλημα που θα αποτελείται από τέσσερις ομίλους των 16 ομάδων θα ξεκινήσει νωρίτερα από πέρσι και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, έχοντας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πάλι 30 αγωνιστικές.

Μένει φυσικά να φανεί πόσες ομάδες θα δηλώσουν εν τέλει συμμετοχή με τα οικονομικά προβλήματα να έχουν γονατίσει τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δυσθεώρητες υψηλές οικονομικές απαιτήσεις.

Πολύ σύντομα άλλωστε αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα προκήρυξη του πρωταθλήματος, στην οποία δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με τη περασμένη σεζόν.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στη Football League (Δεύτερη Εθνική) θα προβιβάζεται μόνο(!) ο πρωταθλητής κάθε ομίλου, (δηλαδή 4 ομάδες) ενώ ο υποβιβασμός στα τοπικό θα ισχύει για τους έξι τελευταίους από κάθε γκρουπ. (πέφτουν δηλαδή 24 ομάδες).


agskastoria.blogspot.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: