ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Λευκάδια – Ο Τόλης Τερζής επιστρέφει!

Επιστροφή μετά από δύο χρόνια για τον Τόλη Τερζή, στην ομάδα που γνώρισε πιο πολλές χαρές και λιγότερες λύπες. 
Η τηλεφωνική επικοινωνία του έμπειρου προπονητή με τον...
Μάκη Ορδουλίδη οδήγησε σε καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ακολουθεί το αυριανό ραντεβού ώστε να λυθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στον ΠΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει βρεθεί η χρυσή τομή και για τον βοηθό του Τόλη Τερζή στον πάγκο των Λευκαδίων, ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό στην περιοχή και με πτυχίο γυμναστή όπως προβλέπει πλέον ο κανονισμός της Γ Εθνικής. Το πιο σημαντικό στην σημερινή επικοινωνία η διάθεση από αμφότερες τις πλευρές για τη νέα προοπτική όσον αφορά τον σύλλογο αλλά και το γεγονός πως ο 44χρονος προπονητής είναι πολύ αγαπητός στους φιλάθλους της ομάδας.

Μία πολύ σημαντική ωστόσο είδηση που βγήκε από το σημερινό ραντεβού ήταν και η επιστροφή του Γιάννη Μαντζιαρίδη στην ομάδα που αγαπήθηκε όσο λίγοι. Ο 31χρονος γυμναστής και προπονητής πλέον (πέρσι βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟ Κουλούρας κερδίζοντας την άνοδο στην Α1) θα αναλάβει το πόστο του βοηθού προπονητή δίπλα στον Τόλη Τερζή. Μία εξέλιξη που γεμίζει με ενθουσιασμό των κόσμο των Λευκαδίων, καθώς ο Γιάννης Μαντζιαρίδης πρόσφερε τα μέγιστα στην «κυανόλευκη» ομάδα.

Από τη σημερινή συνάντηση διαπιστώθηκε επίσης η πολύ μεγάλη συσπείρωση του χωριού σχετικά με την ομάδα, κάτι για το οποίο αναφερθήκαμε χθες και προκάλεσε εντύπωση. Άπαντες προσφέρονται να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια και η εικόνα αυτή ικανοποίησε τον νέο τεχνικό της ομάδας, που απερίσπαστος πλέον ξεκινά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Από αύριο ξεκινούν οι επαφές με όλο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Πρόθεση της διοίκησης αλλά και του τεχνικού τιμ η παραμονή του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ, κάτι το οποίο θα «λύσει» σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του προπονητή, μιας και (ομολογουμένως) το υλικό της ομάδας αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές.

Από τις επαφές αυτές θα προκύψει και η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, με τον Τόλη Τερζή να μη βιάζεται προς αυτή την κατεύθυνση καθώς προέχουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας

imathiasportsnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: