ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Θαύμα της Αγίας Μαρίνας με «δαιμονισμένη» γυναίκα στην Κρήτη;

Μάρτυρες ενός περίεργου περιστατικού βρέθηκαν όσοι επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Βόνηςστην Κρήτη, την περασμένη Δευτέρα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για θαύμα της Αγίας Μαρίνας.

Όπως αναφέρει το madeincreta.gr, με αφορμή τη σημερινή γιορτή της Αγίας Μαρίνας, το μοναστήρι αποτελεί πόλο έλξης κατά τις τελευταίες ημέρες. Εκεί κατέφυγε μία γυναίκα, ζητώντας τη λύτρωση από το μαρτύριο που ζούσε το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η περίπου 40 ετών γυναίκα που μεταφέρθηκε στο μοναστήρι τη Δευτέρα, παρουσίαζε περίεργη εικόνα που προσιδίαζε στην εικόνα του «δαιμονισμένου«, όπως τουλάχιστον αυτή περιγράφεται και έχει καταγραφεί.

Η γυναίκα φώναζε, εκσφενδόνιζε βωμολοχίες με βραχνή φωνή και παρουσίαζε έντονη κινητικότητα, με τόση δύναμη μάλιστα ώστε χρειάστηκε η συνδρομή τεσσάρων ανδρών (!) που επιστρατεύτηκαν για να την συγκρατήσουν.

Οι εικόνες θύμιζαν ταινία τρόμου. Η γυναίκα ήταν πεσμένη στο πάτωμα και ο ιερέας στεκόταν μπροστά της και διάβαζαν ευχές.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, όταν ακούμπησε πάνω της το πετραχείλι, το ανήμερο θηρίο εξαφανίστηκε και η γυναίκα, ήρεμη πια, κάθισε κάτω από την εικόνα της Αγίας Μαρίνας.

Οι πιστοί, που λόγω των ημερών είχαν κατακλύσει την εκκλησία, δεν είχαν λέξεις να εξηγήσουν αυτό το οποίο είχαν μόλις βιώσει…

tribune.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: