ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Όσα συζητάνε οι γυναικοπαρέες για το... σεξ

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Πανεπιστημίου του Οχάιο με θέμα «τις σεξουαλικές εμπειρίες και προτιμήσεις των δύο φύλων» , ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει τον τρόπο που οι άντρες και οι γυναίκες μιλάνε για το σεξ.


Αρχικα οι επιστήμονες οδηγήθηκαν σε κάποιες διαπιστώσεις σχετικά με τις γυναίκες και το σεξ!
Διαχρονική διαπίστωση 1: Μία γυναίκα πολύ δύσκολα θα παραδεχτεί δημόσια όσα έχει κάνει και όσα της αρέσουν να κάνει στο σεξ.

Διαχρονική διαπίστωση 2: Ένας άντρας, μετά χαράς θα παραδεχτεί και θα παραφουσκώσει δημόσια (και επώνυμα) όσα έχει κάνει στο σεξ.

Εντελώς σημερινή διαπίστωση: Εν έτει 2014, οι γυναίκες δεν διστάζουν να διαμαρτυρηθούν γυμνές προκειμένου να εισακουστούν, αλλά ντρέπονται να δηλώσουν επώνυμα ότι γουστάρουν τις εφήμερες σχέσεις.

Επίσης οι επιστήμονες σχετικά με το πόρισμα της έρευνας για το κατα πόσο οι άντρες και οι γυναίκες μιλάνε για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες παρατήρησαν ότι: Οι απαντήσεις των αντρών του δείγματος διαπνέονταν από μια κάποια υπερβολή: Η αγωνία να διατηρήσουν το προφίλ του «κυνηγού στο σεξ» τους ώθησε στην αναφορά περιστατικών που ουδέποτε υπήρξαν ή συνέβησαν σε εντελώς διαφορετικές διαστάσεις.

Όμως με τις γυναίκες του δείγματος, παρατηρήθηκε το εξής αξιοσημείωτο: Όταν οι ερωτήσεις υποβάλλονταν παρουσία κάποιου ειδικού ή ανιχνευτή ψεύδους, τότε στις απαντήσεις τους υπήρχε μία κάποια συστολή - αν όχι σεμνοτυφία. Στην αντίθετη περίπτωση (απουσία άλλων προσώπων), απαντούσαν με απόλυτη ειλικρίνεια.

Η τάση των γυναικών να παρουσιάζουν ένα προφίλ σεμνότερο του πραγματικού τους, διαπιστώνεται και στη μελέτη ενός διαδικτυακού μέσου. Στο -αποκλειστικά γυναικείο- μέσο κοινωνικής δικτύωσης Lulu ξεκίνησε μία συζήτηση περί «σεξουαλικών επαφών χωρίς συναισθηματισμούς» και τα κορίτσια συμμετείχαν σ' αυτή με ιδιαίτερη προθυμία, απ' τη στιγμή που μπορούσαν να τοποθετηθούν επί του θέματος διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Τα συμπεράσματα της γυναικείας αυτής συζητησης, μόνο αναμενόμενα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.
Συγκεκριμένα: Το 40% των γυναικών πιστεύει ότι «Καλό είναι ένα κορίτσι να έχει εμπειρίες στο σεξ», ενώ στην αμέσως επόμενη επικρατέστερη απάντηση (με ποσοστό 30%), οι γυναίκες εξηγούν ότι : «Η περίπτωση του "κάτι παραπάνω από φίλοι" είναι η ιδανική, καθώς συνδυάζει τις απολαύσεις του σεξ με τα πλεονεκτήματα μιας φιλικής σχέσης».

Τρίτη (με ποσοστό 17%) ήρθε εκείνη που για την πλειοψηφία των αντρών θα έπρεπε να κατέχει την πρώτη θέση και με σαρωτικό ποσοστό: «Το ωμό σεξ με έναν άντρα που δεν θέλει τίποτα άλλο από μένα, δεν με αντιπροσωπεύει». Οι αμέσως επόμενες απαντήσεις με ποσοστά 9% και 5% αντίστοιχα είναι οι εξής: «Έχω κάνει κάποια one-night stands» και «Ίου. Αηδία. Με τίποτα. Ποτέ».

Άρα οι γυναίκες όταν διατηρούν την ανωνυμία τους, ή τα συζητάνε μεταξύ τους δεν έχουν κανέναν απολύτως πρόβλημα να συζητάνε για το σεξ και μάλιστα με τη χαρακτηριστική ευκολία που μόνο ενας άντρας θα μπορούσε να το κάνει!
seleo.gr
perfect5.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: