ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Πιο ψηλά η θερμοκρασία την Κυριακή - Πιθανότητα βροχών στα ορεινά

Το θερμόμετρο μπορεί να ανεβαίνει ακόμη ψηλότερα την Κυριακή, αλλά οι άνεμοι παραμένουν ισχυροί, ενώ υπάρχει πιθανότητα παροδικών βροχών στα βορειοανατολικά κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και...
απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: