ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Τι είδε ο τουρίστας στο Αγκίστρι; (ΦΩΤΟ)

Καλοκαίρι έφτασε και ο... γνωστός τουρίστας του NewsIt βγήκε… παγανιά και άρχισε τις εξορμήσεις του στα νησιά και όχι μόνο. Πρώτος σταθμός του, το Αγκίστρι.


Αγκίστρι, νησί του Σαρωνικού που έγινε περισσότερο γνωστό γιατί εκεί κρυβόταν το 2002 ο καταζητούμενος για τη 17 Νοέμβρη, Δημήτρης Κουφοντίνας. Είναι νησί γεμάτο πεύκα, ήσυχο και απέχει μόλις 3,5 μίλια από την Αίγινα.
Βρίσκεται στη μέση του Σαρωνικού και ανήκει στον Πειραιά, απ’ όπου απέχει 55 λεπτά με το «δελφίνι» και δυο ώρες με το συμβατικό πλοίο.

Είναι ένα νησί όπου βλέπεις πάπιες να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα ή να περπατούν στο δρόμο και όπου για να κάνεις ντους στην παραλία, πρέπει να πληρώσεις 50 λεπτά.
Ναι μάλιστα, πληρώνεις για να κάνεις ντους στην παραλία και να απαλλαγείς από το αλάτι. 50αρακι και νεράκι για μισό λεπτό, το πολύ.

Σύμφωνα με τους κατοίκους του νησιού, τα παραλιακά μαγαζιά μάζεψαν λεφτά και τοποθέτησαν στις παραλίες που εκμεταλλεύονται στις ντουζιέρες. Διότι, οι ντουζιέρες αυτές δεν ανήκουν στο Δήμο, αλλά στα μαγαζιά.

Όπως λένε, τα λεφτά που μαζεύονται από τα 50 λεπτά που ρίχνει ο κάθε πολίτης στις ντουζιέρες, δεν τα κρατούν τα μαγαζιά αλλά τα επενδύουν στο νησί.

Όλα αυτά γιατί, σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους του Αγκιστρίου, το νερό χρεώνεται με 6 ευρώ το κυβικό!

news.yahoo.com

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: