ΣΙΝΕ

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημητρίου Λαμπρόπουλου για τα αποτελέσματα μαθητών στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ύστερα από την ανάρτηση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων στα Λύκεια, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσουν μία θέση στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, όμως, και στους εκπαιδευτικούς καθώς και στις οικογένειες των μαθητών για τη δική τους συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές να εισαχθούν στην σχολή που επιθυμούν και να συνεχίσουν με δύναμη και μεράκι τις σπουδές τους.

Στους μαθητές οι οποίοι δεν είδαν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες στη ζωή έρχονται για να μας κάνουν πιο δυνατούς, σφυρηλατώντας τη θέλησή μας με στόχο να πετύχουνε εκείνα που πραγματικά επιθυμούμε.

Ως νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βοίου, θεωρώ υποχρέωση της νέας Δημοτικής Αρχής, να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα κρατήσουν τη νεολαία στο τόπο μας, ώστε με το δικό της μοναδικό τρόπο να συμβάλλει στην πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής».

Δημήτρης Λαμπρόπουλος
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Βοΐου

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: