ΣΙΝΕ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Το πρόβλημα του Πυρσού Γρεβενών με τον προπονητή και οι κανόνες…

TOY ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΑ 
Σήμερα η στήλη θα μπει στα βαθιά ωκεανάτα για να είστε μέσα στα πράγματα αξιωματούχοι παράγοντες προπονητές και ομάδες γιατί τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για τα διπλώματα των Προπονητών στις...
ομάδες της Α1 και Α κατηγορίας και όχι μόνο.

* Ήδη μετά το τελευταίο Μυστικό Δείπνο μεταξύ της Ένωσης και της Διοίκησης των Προπονητών όλοι συμφώνησαν να τηρηθεί κατά γράμμα η Εφαρμογή των Προπονητών με τους νέους Κανονισμούς της ΕΠΟ . Είναι υποχρεωτικό να απασχολούν προπονητή οι ομάδες ο οποίος είναι κάτοχος ταυτότητας διπλώματος προπονητή UEFA Β και άνω και φυσικά να είναι μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου που θα εκδίδει σχετική απόφαση.


* Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ κ. Βαγγέλης Γραμμένος μετά τα τελευταία γεγονότα τόνισε :Διατηρεί το δικαίωμα η Ένωση να μην ορίσει τα παιχνίδια των ομάδων που δεν έχουν σε Α1 και Α κατηγορία προπονητές με δίπλωμα UEFA Β . Μαζί με την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα θέλουμε τον προπονητή που θα είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β και το συμφωνητικό με το Σωματείο.


* Τις τελευταίες βδομάδες διαβάζουμε στα ΜΜΕ της πόλης μας και στις διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο ότι κάποιοι αξιωματούχοι παράγοντες των ομάδων Α1 και Α κατηγορία που επιμένουν να έχουν προπονητή χωρίς δίπλωμα να παίρνουν άλλους προπονητές με δίπλωμα για το θεαθήναι και τα κουμάντα θα τα κάνει ο προπονητής που δεν έχει δίπλωμα ή έχει κατωτέρας βαθμίδας.


* Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν ότι αυτοί που μπαίνουν Προπονητές για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα βρούνε αυτοί και οι ομάδες τους μεγάλα εμπόδια και τοίχους πέφτοντας στην παγίδα αν δεν τηρήσουν το άρθρο του ΚΑΠ Προπονητών 13ο παράγραφος 3 που λέει ξεκάθαρα : Διπλωματούχοι Προπονητές δεν έχουν το δικαίωμα να κάθονται στο πάγκο των αναπληρωματικών και την τεχνική περιοχή με ιδιότητα άλλη . Εφόσον δεν έχουν παραιτηθεί και κατάθεση το δίπλωμα τους. Σε αντίθετη περίπτωση εφόσον δηλαδή κάθονται στο πάγκο ή τεχνική περιοχή με άλλη ιδιότητα πλην του προπονητή είτε αυτεπάγγελτα είτε μετά από καταγγελία υποχρεωτικά ανακαλείται το δίπλωμά τους.


* Αυτά Προπονητοτσακαλάκια τα γράφει η στήλη για να τα διαβάσετε και να βγάλετε τις προπονητικές τσίμπλες από τα μάτια σας που σας έχουν βάλει οι αξιωματούχοι παράγοντες παραμυθιάζοντας σας ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσετε τα διπλώματα σας . Τώρα καιρός είναι να αναλογιστείτε τον μητροπολιτικό παπά που σας τάισαν οι διάφοροι πρόεδροι των ομάδων Α1 και Α κατηγορίας.


* Δεν είδατε, δεν ακούσατε βούιξε η ποδοσφαιρική και η προπονητική πιάτσα Πανελλαδικά για την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών που κατέθεσε για την συμμετοχή της τα χαρτιά για την Γ΄ Εθνική δηλώνοντας προπονητή που δεν είχε δίπλωμα με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να τα γυρίσει όλα πίσω ανακαλώντας και τώρα βρίσκεται σε αναζήτηση άλλου προπονητού. 
Αυτά πρέπει να γνωρίζεται ήδη φυσικά το γνωρίζουν όλες οι ΕΠΣ Πανελλαδικά και για αυτό και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ δήλωσε πιο πάνω ότι αν δεν υπάρχουν προπονητές με διπλώματα διατηρεί το δικαίωμα η Ένωση να μην ορίσει τα παιχνίδια των ομάδων που δεν έχουν σε Α1 και Α κατηγορία. Δηλαδή τα αυτονόητα να έχουν διπλώματα UEFA Β και όχι μόνο.

* Ποντικοί μπήκαν για 3η φορά στα αποδυτήρια της Αναγέννησης Χαλκηδόνας σπάζοντας τις κλειδαριές και εισβάλλοντας μέσα και δεν άφησαν τίποτε . Ρωτηθείς ο ΓΓ της Αναγέννησης Χαλκηδόνας Γιάννης Τακαβακόπουλος τόνισε: Δυστυχώς το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στο Δήμο Χαλκηδόνας είναι εντονότατο και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση ώστε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Είναι επιτακτική ανάγκη οι γονείς να μας δείξουν εμπιστοσύνη φέρνοντας τα παιδιά τους στην Ακαδημία και να είναι σίγουροι για την μετέπειτα εξέλιξη των παιδιών τους .


* Η ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣ. που πέρσι έκανε μια πολύ καλή πορεία στον δεύτερο Όμιλο της Β κατ. και με λίγο τύχη θα έκανε την έκπληξη ανόδου αλλά λόγο συγκύριων και λανθασμένων και Μπερδεμένων κινήσεων στην προπονητική σκακιέρα από την τεχνική ηγεσία ναυάγησε το Όνειρο της Διοίκησης και ένα Όνειρο τρελό έγινε απατηλό όπως λέει και το άσμα ακόμα και τα όνειρα μπέρδεψε ο Μπερδεμένος όταν το κατάλαβε ο Πρόεδρος είχε πετάξει το χελιδόνι !!


* Φέτος μετά τα παθήματα τα ποδοσφαιρικά πήρε τα μαθήματα η Διοίκηση της ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ -ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κάνοντας γενικό Λίφτινγκ σε Διοικητικό τεχνική ηγεσία και γενναίο ποδοσφαιρικό Λίφτινγκ στο ράστερ της Ομάδας πρόεδρος κ .Στρατός Χατζηεμανουηλιδης πήρε την ηλεκτρική σκούπα και έως σήμερα το βραδύ θα ξεκαθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία ώστε να μηνούν οι πραγματικοί Λατίνοι εραστές της Ομάδος και οι ποδοσφαιρικές κοπριές που έδωσαν υπέρ πάντων αγώνα βάζοντας ποδοσφαιρικά εμπόδια περισσή γκρεμίζοντας τα όλα τα όνειρα του Προέδρου που τους έδωσε τα πάντα χώρια τα πλουσιοπάροχα τραπεζώματα μετά από κάθε παιχνίδι που οι μισοί πέραν και του πουλιού το γάλα από όλα τα κυλικεία σε σακούλες για το σπίτι !


* Ήδη ανέλαβε στην Τεχνική Ηγήσια ο Κώστας Νταναβαρας και στο τεχνικό Τιμ θα βρίσκεται και ο Γιάννης Πολυκανδριωτης τίποτε παραπάνω και τίποτε λιγότερο ένα είναι σίγουρο με την 40 Χρόνη εμπειρία ο Στρατός Χατζηεμανουιλιδης θα βάλει φέτος STOP GLAS NTORS παντού για να έχει σιγουριά στον Σύλλογο είδη στο Στρατηγείο στης Συκιές στην Οδο Γενειματα 6 τα απογεύματα χάνεται η μπάλα και ταυτόχρονα παίρνονται παραγγελίες για σήτες για τα κουνούπια και μύγες από νέες πατέντες που κάνουν θραύση και την έχει αποκλειστικότητα ο μετερ του είδους κ.Στρατός Χατζιεμανουηλιδη.

epsm24.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: