ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η χυμώδης παντρεμένη, που γλεντούσε κρατικούς λειτουργούς και κρατικό χρήμα…

Η νεαρή ήταν χυμώδης, με πράσινα μάτια, καλοσχηματισμένους γλουτούς και βρισκόταν σε νευραλγικό πόστο στα μέσα και στα έξω μιας Επιτροπής, σε κυβερνητικό κτήριο, πέριξ του...
Συντάγματος. 
Κοντά σε πρώην υπουργό, ταξινομούσε τα θέματα, έδινε προτεραιότητες κι έκλεινε τα ραντεβού της ημέρας που αφορούσαν το υπουργείο η το Κοινοβούλιο.

Παντρεμένη-κι όπως εκμυστηρευόταν σε φίλη της δεν ήταν ευχαριστημένη μέσα στα δεσμά του γάμου- αφού της άρεσαν άλλα… δεσμά, αφού την ευχαριστούσε η απολαυστική τέχνη της υποταγής , τα ερωτικά δεσίματα με …καραβόσκοινο και τα βρώμικα λόγια πάνω στο κρεβάτι….

Κι ενώ διεκπεραίωνε με επιτυχία και απόλυτη ευσυνειδησία τα καθήκοντά της , έπεσε εύκολα στα ερωτικά δίχτυα του βοηθού στα φωτοτυπικά μηχανήματα!!…Αυτός , μαυριδερός, μέσα στην κάψα του καλοκαιριού , ακολούθησε το ένστικτο του κι αφέθηκε στις διαθέσεις της χυμώδους 35άρας….Η τελευταία μέσα απ το γραφείο της κατά τη διάρκεια διεκπεραίωσης σημαντικών υποθέσεων , έστελνε καυτά SMS για τους τρόπους της ερωτικής πράξης , για συμμετοχή και άλλων στο παιχνίδι αλλά κυρίως για την πολύχρωμη ζώνη του …. «κτήνους των φωτοτυπικών» όπως τον αποκαλούσε , ο οποίος ικανοποιούσε τα κρυφά της βίτσια…

Ο τελευταίος θέλοντας να δείξει την …υπεροχή του γνωστοποίησε σε φίλους του κάποιες κρυφές πικάντικες λεπτομέρειες του απαγορευμένου έρωτά του με την παντρεμένη 35άρα, το θέμα κυκλοφόρησε πιο γρήγορα κι απ τον άνεμο, η άτακτη με τους καλοσχηματισμένους γλουτούς και την τάση να τη…. δένουν πριν την ερωτική πράξη , φρόντισε να λήξει το… ειδύλλιο προστατεύοντας το όνομά της , τη θέση της στη νευραλγική υπηρεσία και κρύβοντας τα άγρια θέλγητρά της για κάποιον άλλον η άλλη που θα βάζει την εμπιστοσύνη και την εχεμύθεια πολύ ψηλά….

hellasforce.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις