ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Φόνος στην Google: Ιερόδουλη πολυτελείας κατηγορείται για τη δολοφονία στελέχους της Google [βίντεο+φωτο]

Ιερόδουλη πολυτελείας συνελήφθη με την κατηγορία ότι δολοφόνησε το υψηλόβαθμο στέλεχος της Google, Forrest Hayes μέσα στο γιοτ του.
Συλληφθείσα είναι η...
26χρονη Alix Tichelman, η οποία φέρεται ότι έκανε ένεση ηρωίνης στο 51χρονο θύμα και ότι τον άφησε να πεθάνει αβοήθητος από υπερβολική δόση, ενώ η ίδια απολάμβανε το κρασί της.

Το σημαντικότερο ενοχοποιητικό στοιχείο για την 26χρονη είναι ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους Escape, όπου βρέθηκε νεκρός, τον περασμένο Νοέμβριο ο Forrest Hayes.

Στο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών η Alix Tichelman φαίνεται να συγκεντρώνει τα πράγματά της, μεταξύ αυτών ηρωίνη και σύριγγές και να πατά πάνω στο σώμα του 51χρονου θύματος, απολαμβάνονοντας ένα ποτήρι κρασί.


Η ύποπτη στη συνέχεια φαίνεται να κλείνει τα στόρια και να φεύγει από το γιοτ, το οποίο ήταν ελλιμενισμενο στη μαρίνα της Santa Cruz, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Το στέλεχος της Google, Forrest Hayes, ήταν ένας διαζευγμένος πατέρας πέντε παιδιών. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε την επομένη του θανάτου του από τον καπετάνιο του σκάφους.


Όπως αναφέρουν Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, όπως το sfgate.com, η αστυνομία υποστηρίζει ότι η 26χρονη δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για τον 51χρονο και απλά προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη της.

Η 26χρονη από την Τζόρτζια των ΗΠΑ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας αστυνομικός υποδύθηκε τον πελάτη, και συμφώνησε να πληρώσει πάνω από 1.000 δολάρια για ένα ραντεβού μαζί της.

Την Τετάρτη Alix Tichelman προσήχθη με χειροπέδες και φορώντας ένα κόκκινο νυχτικό ενώπιον δικαστηρίου της Santa Cruz, το οποίο απήγγειλε σε βάρος της κατηγορίες σχετικές με ανθρωποκτονία και χορήγηση και κατοχή ηρωίνης.

directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις