ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πρώτο θέμα ανά τον κόσμο το μοντέλο με την κολοστομία (pics)

Η Bethany Townsend αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή της, φορώντας μπικίνι και ποζάροντας με τους ειδικούς σάκους κολοστομίας που αναγκάζεται να...
φοράει. Η ίδια δεν φανταζόταν ότι αυτές οι φωτογραφίες της θα κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η 23χρονη make up artist, από την Αγγλία, που πάσχει από την νόσο του Crohn, έχει συγκινήσει περισσότερους από εννέα εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι έχουν δει τις φωτογραφίες της.

Η κοπέλα, μετά την παγκόσμια αναγνώριση της, δήλωσε ότι αυτό την ενέπνευσε να ακολουθήσει καριέρα στο χώρο του modeling.

«Δεν περίμενα ότι θα υπήρχε αυτή η ανταπόκριση από τον κόσμο», δήλωσε ο Townsend, «Εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν δει τις φωτογραφίες μου και έχουν πάρει πάνω από 190.000 likes και 10,000 comments στο Facebook».

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, η Νόσος του Crohn είναι μια πάθηση που προκαλεί φλεγμονή, οίδημα και ερεθισμό οποιουδήποτε μέρους του πεπτικού σωλήνα. Ενώ, τα συμπτώματα της αρρώστιας είναι το κοιλιακό άλγος, η διάρροια και η αιμορραγία από τον ορθό.

Η θαρραλέα κοπέλα δήλωσε επίσης, ότι αποφάσισε να βάλει τoυς ειδικούς σάκους κολοστομίας πριν από τέσσερα χρόνια, όταν οι θεραπείες στις οποίες υπεβλήθη απέτυχαν να την βοηθήσουν. Έτσι, αποφάσισε να δημοσιεύσει το πρόβλημα της στο Facebook, καθώς είδε κι άλλες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα να το δείχνουν ανοιχτά στον κόσμο. Έδωσε τις φωτογραφίες της και τα στοιχεία της σε ένα γκρουπ στο Facebook, αφιερωμένο για αυτή την πάθηση και αυτοί με τη σειρά τους τις δημοσίευσαν.

«Εγώ απλά έστειλα τις φωτογραφίες μου και μετά έγινε το μπαμ», δήλωσε το επίδοξο μοντέλο.


trelokouneli.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: