ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Νέο τραγούδι - "ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" - Restelio Feat Δήμητρα Μιχαήλ (VIDEO)

Έρχεται για να δώσει ρυθμό στο καλοκαίρι μας.
Νέο, δυνατό, ολοκαίνουργιο κομμάτι με dance ήχο και καλοκαιρινή διάθεση από τον Restelio για το φετινό αλλά και για "ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" όπως άλλωστε φανερώνει και ο τίτλος του!!!
Μετά από πολύ καιρό από το τελευταίο του single ο Restelio επιστρέφει ανανεωμένος όπως δεν τον έχετε ποτέ ξανακούσει.

Την μουσική στο κομμάτι υπογράφει ο μόνιμος πλέον συνεργάτης του Γιάννης Δήμας τους στίχους ο ίδιος ο Restelio ενώ την μίξη και το mastering του κομματιού υπογράφει ο Μιχάλης Παπαθανασίου των Goin Through
Μαζί του στην ερμηνεία συμμετέχει η Δήμητρα Μιχαήλ με την οποία ο Restelio είχε συνεργαστεί παλιότερα στο ήδη επιτυχημένο "Όταν με κοιτάς".  Κυκλοφορεί από την PlayMix Records.

https://www.youtube.com/watch?v=aZqYjMlJi4E

"Κάθε Καλοκαίρι" που έρχεται είναι ακόμη πιο όμορφο από το προηγούμενο, έντονο, απολαυστικό, γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες.
Για τις φετινές ζεστές μέρες φρόντισε ο Restelio, που κυκλοφόρησε ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι με τίτλο "Κάθε Καλοκαίρι".
Άλλο ένα καλοκαίρι θέλω πάλι το φιλί σου να χαθώ ξανά μαζί σου πάνω στο καυτό κορμί σου άλλη μια φορά μαζί σου θέλω να απογειωθώ.. ο Restelio σε συνεργασία με την ταλαντούχα Δήμητρα Μιχαήλ, μας παρασύρουν σε νέους dance pop και rnb μουσικούς προορισμούς.
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν ο Γιάννης Δήμας που υπογράφει τη μουσική, ο Restelio που
έγραψε τους στίχους και ο Μιχάλης Παπαθανασίου των Goin Through ο οποίος έκανε την μίξη και το mastering για να βγάλουν αυτό το αποτέλεσμα στο καινούριο τους single.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: