ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η υποδοχή της Εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο [videos]

Η Εθνική ομάδα επέστρεψε από την Βραζιλία, έχοντας πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο...
Για πρώτη φορά έφτασε στις "16" καλύτερες ομάδες του κόσμου και...
η πορεία της κρίνεται πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" και σας προσφέρει videos από την άφιξη της γαλανόλευκης αποστολής. Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και έδειξε με τα συνθήματά του και τις φωνές του πόσο πολύ ικανοποιημένος έμεινε από τις εμφανίσεις στο Μουντιάλ.

Ο Φάνης Γκέκας αποθεώθηκε και ανταπέδωσε, ευχαριστώντας τον κόσμο, ο Γιώργος Καραγκούνης έγινε αντικείμενο λατρείας και οι στιγμές ήταν μοναδικές. Ο Κώστας Κατσουράνης επίσης είδε τον κόσμο να τον αντιμετωπίζει πάρα πολύ ζεστά και γενικά το κλίμα ήταν υπέροχο.

Αν μη τι άλλο, φάνηκε ότι έχει αναπτυχθεί την τελευταία δεκαετία μια διαφορετική σχέση των Ελλήνων με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και αυτό θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Το "ευχαριστώ" των διεθνών στον κόσμο
Οι διεθνείς γνώρισαν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στην χώρα μας μετά την πολύ καλή τους παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Άπαντες εξέφρασαν την συγκίνησή τους για το πόσο ζεστά τους αντιμετώπισε ο κόσμος στο αεροδρόμιο.


Ο αρχηγός, Κώστας Κατσουράνης, σχολίασε: "Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε εδώ αλλά και όλους τους Έλληνες. Δυστυχώς για λίγο, δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε περισσότερη χαρά. Είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστούμε τον κόσμο που το αναγνωρίζει".

Φυσικά, στήριξε τον Φάνη Γκέκα για το χαμένο πέναλτι, με τον Έλληνα φορ να λέει με τη σειρά του: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή αυτή. Και για εμένα αυτή η υποδοχή είναι ακόμη πιο σημαντικό αυτό που ζω εδώ".

Ο Παναγιώτης Κονέ, σχολίασε ότι "ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μας… Μας μένει ότι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και ο κόσμος το αναγνώρισε".

Ο Γιώργος Σαμαράς ανέφερε: "Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ειλικρινά δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Ένα γκολ ήταν",ενώ εξέφρασε την ελπίδα του οι Έλληνες φίλαθλοι να βοηθήσουν την ομάδα στα προκριματικά του EURO 2016.

"Είναι απίστευτο το συναίσθημα αυτό. Θα υπάρχει συνέχεια στην Εθνική", ανέφερε ο Γιάννης Φετφατζίδης, στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάμαρη, με τον Τάκη Φύσσα να προσθέτει: "Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν στον κόσμο πολύ μεγάλη χαρά. Εύχομαι να συνεχιστούν οι επιτυχίες. Τα παιδιά πέτυχαν το στόχο τους. Τώρα βλέπουμε τα προκριματικά του επόμενου EURO".

O Yφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ανδριανός, με τη σειρά του τόνισε: "Σήμερα είναι η μέρα των διεθνών. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όπως όλοι οι Έλληνες. Είναι υποχρέωση της Πολιτείας το προπονητικό κέντρο, το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού είναι δεδομένο και θα το δρομολογήσουμε".

Δείτε τι συνέβη στην άφιξη της Εθνικής:

Οι Έλληνες φίλαθλοι φωνάζουν για την Εθνική από sport24tv


Αποθέωση για τον Φάνη Γκέκα από sport24tv


Οι Έλληνες διεθνείς δίπλα στον κόσμο από sport24tv


Ο Γιώργος Καραγκούνης αποτελεί αντικείμενο... από sport24tv
sport24
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: