ΣΙΝΕ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΟ Μεσογείων: «Είμαστε πανέτοιμοι για ένα ακόμα πετυχημένο Grand Prix»

Οι κορυφαίοι της ιππασίας στον ΙΟ Μεσογείων
«Ο χρόνος για την διοργάνωση ήταν εξαιρετικά πιεστικός. Όμως έχουμε και την πείρα και τους ανθρώπους για να τα καταφέρουμε. Οι μέχρι τώρα συμμετοχές ξεπέρασαν
κατά πολύ τις...
προβλέψεις μας δείχνοντας το πόσο σημαντικές είναι οι διοργανώσεις μας για τον κόσμο της ιππασίας. Θέλουμε για μια ακόμα φορά να κάνουμε ένα πολύ καλό Grand Prix, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια».

Λόγια της Κατερίνας Βουτσινά - Κρεμιώτη, «ψυχής» του ΙΟ Μεσογείων και υπεύθυνη οργανωτικής επιτροπής και του Γιάννη Γκούμα, Προέδρου του Ομίλου, μιλώντας για το «6ο ΙΟΜ Grand Prix 2014» της ιππασίας, που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28 Σεπτεμβρίου) στις εγκαταστάσεις του, δίπλα στο αεροδρόμιο Ελευθ. Βενιζέλου, ένα χιλιόμετρο πριν απ' αυτό.    
Το παρόν θα δώσουν όλα τα μεγάλα ονόματα της ιππασίας, περίπου 400 ιππείς και αμαζόνες. Τον αγώνα διοργανώνει ο Ιππικός Όμιλος Μεσογείων (ΙΟΜ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας (ΕΟΙ) και «μετράει» και ως «Κύπελλο 1, Νοτίου Ελλάδος».
Χορηγοί και υποστηρικτές της προσπάθειας είναι: ΕΛΙΑ Κατασκευαστική ΑΕ, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Βαρουξή, Cair και Ulysses EΠΕ.
Αύριο Σάββατο πρώτη μέρα του «6ου ΙΟΜ Grand Prix» το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ελεύθερης συμμετοχής, θα ξεκινήσει στις 9 π.μ. και θα ολοκληρωθεί περίπου στις 6 μ.μ., όπως και μεθαύριο Κυριακή δεύτερη και τελευταία μέρα, που θα γίνουν εκτός του αγώνα ελεύθερης συμμετοχής και οι κατηγορίες Ε' και Παίδων, Γ' και Εφήβων, Β' και Α'.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι θα διεξαχθεί αύριο και επίδειξη Αμαξοδήγησης και στην συνέχεια θ' ακολουθήσει πάρτι στους χώρους του ΙΟΜ.
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: