ΣΙΝΕ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Αυτές είναι οι Ελληνίδες που συμμετείχαν σε βίντεο κλιπ και μας έκαναν να αναστενάξουμε! [video]

Από την Μενεγάκη στην Μπάρμπα: Ελληνίδες που συμμετείχαν σε βίντεο κλιπ


Διαπρέπουν στο χώρο της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού στερεώματος, όμως η μουσική ή για την ακρίβεια τα βίντεο κλιπ αποτελούν κρυφό τους πόθο. Οι κυρίες της μικρής οθόνης που έκαναν το πέρασμά τους από βίντεο κλιπ τραγουδιών δεν είναι λίγες… καθόλου λίγες!

Η no1 στη λίστα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης, πριν κάτσει στο θρόνο της, δεν άφησε βίντεο κλιπ για βίντεο κλιπ. Πρωταγωνίστησε σε αυτό για το τραγούδι του Πασχάλη «Μη με μαρτυρήσεις» αλλά και του Μιχάλη Ρακιτζή με τίτλο «Μην προκαλείς».

Κι έχει και συνέχεια. Η Ωραία Ελένη συμμετείχε και σε βίντεο κλιπ του Αντύπα για το τραγούδι «Άθελά μου».

Ένα ζευγάρι που έχει κάνει πολλές επιτυχίες μαζί! Η Ναταλία Γερμανού έγραφε στίχους και ο Πέτρος Ίμβριος τους ερμήνευε. Η όμορφη παρουσιάστρια, που ανήκει πια στο δυναμικό του Ε, πρωταγωνίστησε σε ένα από τα τραγούδια του πρώην συζύγου της. Έτσι είναι η αγάπη!

Ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια, η Ναταλία Δραγούμη έχει στο βιογραφικό της συμμετοχή σε βίντεο κλιπ. Με κοντό μαλλί, το 2002 συμμετείχε στο τραγούδι «Μην Τολμήσεις» που ερμήνευσε ο Αντώνης Βαρδής.

Αποκαλυπτική και σέξι, η Κάτια Ζυγούλη έχει να θυμάται πολλά! Ένα από αυτά είναι και η συμμετοχή της, με ένα σατέν νυχτικό, στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Ίσως», που ερμήνευσε ο Γιάννης Βαρδής με μεγάλη επιτυχία το 1997.

Μία από τις πιο εκρηκτικές γυναίκες της μικρής οθόνης, η Βάνα Μπάρμπα συμμετείχε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Τόσα Γράμματα» του Γιάννη Πάριου το 1998, ενώ το 1992 πρωταγωνίστησε και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Χρήστου Κυριαζή «Έχω Κλάψει», υποδυόμενη μια τσιγγάνα.

Και η κα. «Fresh», Βίκυ Καγιά, έχει δώσει το στίγμα της σε βίντεο κλιπ. Το πρώην μοντέλο-παρουσιάστρια συμμετείχε στο βίντεο-κλιπ των Playmen feat. Courntey για το τραγούδι με τίτλο «Breakin' Me Up» , το οποίο ήταν το soundtrack του Madwalk.

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη συμμετέχει στο βίντεο κλιπ των Playmen για το τραγούδι «Gypsy Heart» .Η όμορφη παρουσιάστρια, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, έδειξε, για μία ακόμα φορά, τον πιο σέξι και άγριο εαυτό της!


koolnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: